Német szerver magyarokkal

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Sziasztok!

Sok szempontból fontos nap volt a tegnapi, ugyanis 10:30-kor járt le a kezdővédelem a szerver nagy részének, elkezdődte ka játékos fosztogatások, mini csaták a szomszédokkal. Ennek tiszteletére egy részletesebb, több adattal bíró (és jóval több melóból álló :) ) statot hoztam nektek, amiben a szerver TOP3 klánja, a mi kontinenselsőnk, és mi szereplünk. Minden klánnál a 30 legnagyobb játékossal számoltam, hiszen ennyi a taglimit. Jöjjenek maguk a számok, aztán a kis elemzés:



Az látszik, hogy a TOP2 klán brutálisan belehúzott a mai napon, nyersiben és LET-ben is messze az övék a legjobb eredmény. Mi, jelenleg a világranglista 31. helyén lévő, kontinkon 3. helyezett klánként 3.-ak vagyunk nyersiben, a kontinenselsőnket duplázva, de még a dobogó alsó fokán elhelyezkedő Wald előtt is van egy kényelmesnek mondható előnyünk.

Az első meglepetés eztán jön: kifosztott faluban az egész szervert vezetjük, A TOP2 párosa itt is szépen egymáson van, de még tőlünk is tisztes távolból figyelnek. Az átlag az, ami megmutatja, a két eslő klán mennyire egymás nyakán van, gyakorlatilag falufosztásonként ugyanannyi nyersit hoznak minketten, meglepetésre viszont ez csak a dobogó alsó két helyére volt elegendő, itt ugyanis a TOP3 mintegy 20%-al felülmúlva a párost, átvette a vezetést.

A magyar klán kiugróan jó falufosztási mutatója itt sínyli meg magát, nagyon keveset hozunk átlagba, a TOP3-hoz képest nekünk 3 kör termel annyit mint nekik 1.

A LET-listában annyi az érdekes, hogy megmutatja, mennyire a biztonságra játszottunk az első napon, a minimális csatározásba mentünk bele, csak a biztosan sikeres fosztás volt a lényeg. Szokjuk jelenleg a német mentalitást, próbáljuk kiismerni, ők hogy játszanak, mert az látszik, hogy jelenleg teljesen másképp mint mi.

A statból, ha esetleg valamelyik német barátunk foglalkozna ilyesmivel (kétlem, hogy pont mi kerülnénk bele) azt láthatná, hogy hihetetlenül aktív társaság vagyunk.

Magáról a klánról annyit lehet elmondani, hogy a közhangulat kiváló, a napi több ezer Skype-üzenet azt mutatja, hogy tényleg aktívak vagyunk. Itthoni népszerűségünk továbbra sem apad, eddig minden nap volt ilyen-olyan úton hozzánk eljutó jelentkezés, minden nap gyarapodtunk, már a második klánunknak is le kellett rakni az alapkövét, sőt, már ott is találhatunk 8 harcos katonát :) A klántagok viselkedéséről (az esetek többségében) leolvasható a profizmus, a sikeréhség, és a bizonyítási vágy, hogy megmutathassuk az itthoniaknak és a külföldi kollégáknak is, hogy képesek vagyunk eredményt, sikert elérni. Továbbra is azt tudom mondani, aki jönni szeretne, bártan jelentkezzen, a világ még dinamikusan fejlődik, senki nem kerülne behozhatatlan hátrányba egy ilyen későbbi regisztrációval. Remélem, a későbbi beszámolóim is hasonlóan derűlátóak lesznek, a tagság aktivitása nem apad, és haladunk szépen tovább azon az úton, ami vezethet minket egy olyan eredményhez, amire még nem volt példa a magyar KH történetében...

Fun fact: a top1 klán itt is a Sparta nevet viseli, de ismerős nevet azért nem látni köztük :p
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Tegnapi napról még egy kis szösszenet: volt egy egészen egyedinek mondható toborzásunk. Az alapszituáció abból adódik, hogy van egy roppant idióta társunk (Fire), aki egy "tabuk nélküli ismerkedés" nevű csoportba bekerült, majd a roppant mulattató posztok, és kiváltképp a hsz-ek miatt saját kérésre behívott másik két idiótát, gettót és engem. A mi jó Fire-ünk talált a csoportban egy posztot, amit egy huszonéves lány rakott ki, amiben (nem csak kizárólag) nőtársai hím párzási váladék-fogyasztási szokásairól kérdezett, s Fire kötelezőnek érezte, hogy írjon a poszt alá, ezzel is emelve az ott folyó (bá dumm tststsss) diskurzus színvonalát. Erre dév és én, két jól nevelt klántárs mentünk a poszt alá, majd Fire-t rendre utasítottam, hogy mi lenne, ha farmolna a német szerverünkön, mire egy hölgyemény rájött, hogy a KH alatt a mi kis játékunkat értem. Innen Fire levágta, hogy az illető KH-zik/zott, és valami hihetetlenül leleményes ötlettől vezérelve elkezdte betoborozni a hölgyet hozzánk a német szerverre (a hölgy profilján az volt, hogy Németországban dolgozik). Dicséret jár Firenek, aki még egy ilyen poszt alatt is a KH-t tartotta a legfőbb szempontnak, és jár a dicséret nekünk is, hogy még ilyen helyekre is eljutunk, és ebből is profitál a csapat :) Miután 50 ezer negyvenéves, kiéhezett kan nézte, hogy itt mégis mi a f.szomról van szó, a posztunk eltűnt, de azért nekem sikerült kimentenem:



A neveket érthető okokból rejtettem el, de azért a fentiekből nem nehéz rájönni, ki kicsoda. Na ezt a toborzós történetet überelje akárki is!
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082


Csak egy kis tájékoztató, megalakultak a csoportjaink, névsorral a következőképp alakulnak:

1. csoport:

sikamaru123
hunter80
garfy
Cain98
vadi72
takacsdannni96

2. csoport:

Legoresa
MARCSI001
gaia79
=Mulan=
galva04
relace33
m.sanci
Blondie
sültkrumpli
Gilraen80

3. csoport:

tysonka
The Beast.
-Firemaster-
DJ heaven
pilvo
= Mr. und Mrs Smith =
=Randall=
-Yodafon1997-
imarsi

4. csoport:

patriotzs
-monster-
max von rennenkampff
HITMEN36 (out)
Rinnen
=aldaron= (out)
Oann1RuLLz
Selinee
VinoVeritas
Powerfox
Duel


Beindultak az extrémebb farmolások, illetve próbáljuk tisztán *tartani a templomunkat/társunk templomát. Egyesek már kossal szaladgálnak, próbáljuk elérni a katát, és rendbeszedni az 500 pontig fejlődő barbárokat, illetve a kiütött játékosokat. Nyersi még mindig nem nagyon van, de a lelkesedés nem hagy alább :) Majd a hét vége fele várható egy hosszabb beszámoló, addig maximum ilyen pár soros napi elemzéseket tervezek. Hajrá NHC!

*a szemfüles tysonka észrevette a hiányzó szót :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Ígértem egy hosszabb beszámolót, mégse olyan lesz, amilyet terveztem, ugyanis számok, statok nemigen lesznek benne, tényleg csak a klán helyzetéről, eseményeiről számolnék be, és nem is lesz igazán hosszú, időm jelenleg csak ennyit enged.

Megvolt tegnap este/ma reggel kicsiny klánunk első csoportakciója, ami végül klánmegmozdulássá "fajult" :) Princesst a tegnapi nap folyamán betámadták, ütötték, farmolták, falát levitték, nem tudott ellene mit tenni. Mivel a csoportjának én vagyok az egyik vezetője, írt nekem, tudok-e segíteni védelemmel. Pilvoval leültünk megbeszélni, hogyan kellene csinálni, majd mikor mindnet megbeszéltünk, ment a csoportkörlevél: este 23:00-00:00 között mindenki küldjön védőt Princessnek, kémekkel együtt, mutassuk meg az itt pofátlankodó német brigádnak, kik is vagyunk mi :) Ám aztán, látva a jelentésekben a kis disznófülű német seregét, meg miután becsatlakozott egy másik társa is kossal molesztálva az amúgy is ingatag falat, ment a körlevél a Führerünktől, Legotól, hogy MINDENKI küldje szépen a védőket, szintén éjjelibe. Az eredménye az alábbi lett:



Sajnos német barátaink pár kémlelési kísérlet után még nem szaladtak bele a védelembe, pedig én személy szerint igencsak örültem volna neki. Úgy vélem, ezt a problémát megoldottuk, viszont jön majd a következő feladat, galva04 társunk támadóit reggel kicsapták, és félő, a srác nem fogja annyiban hagyni a "jó kis farmnak ígérkező" falu látogatását. Bár azért Lego segített, ahol tudott, amit galvától elvittek nyersit, azt ő a sráctól vissza is hozta :) Értékelném a védelemküldésünket: kevés olyan tag volt, aki nem küldött védőt, és nem volt ütközés helyelés miatt/nem kaptunk indokot, miért nem küldött. Ez azért egy jó jel szerintem. Ha értékelnem kéne az egészet, akkor a megvalósítás 5 alá, részvétel 4, hatékonyság 5. Soha rosszabbat!

De nem csak a pálya hátulján játszunk, voltak nagyon szép famrolásaink, támadásaink, a sok-sok gyönyörű jelentés közül a (számomra, a tulaj számára annyira nem) legszebbet mutatnám meg, avagy Vandál Vadi Vérengzése Vétlen Védőkön:



A csapat nagyon jó, összetartó, és szerencsére aktív, megmutattuk, hogy tudunk klánként mozogni védekezésben, lassan eljön az idő, amikor támadhatunk is. Ahogy nő a seregünk, elkezdjük majd szép lassan kitakarítani a templomunkat, csoportunkat, és haladunk tovább a dicsőség felé... :)

Megjegyzés: van pár "igencsak gyanúsan sokat farmoló" emberke én a saját kis vérszegény területemből kiindulva (hátráltatva hiányos starteri képességekkel) csak ámulok, milyen nyersiket szállítanak egyesek haza nap mint nap. Nembaj, legalább szépen felhúzza nekünk a faluját :p
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Megvolt klánunk első sikeres védése :) Ahogy múltkor Princessnél hadgyakorlat volt, és csak kémeket fogtunk, úgy itt már éles bevetésen is helytálltunk. Tysonkát terrorizálta egy szomszédja, Szintén klán- és csoportbevédést is kapott. Az érkezés ma 23:00-tól volt éjjeliben. Klánunk egy része már odaért, a másik még nem, de a zseniális ellenfél éjjeliben jött full sereggel katázni, és hát... Mostmár egy ideig nem fog :) Az egyetlen szépséghiba, hogy tysonka nem ovlt itt a támadásnál, és egy pár KL-je elhullt, de ez legyen a legnagyobb problémánk :) Íme két szép kép első éles akciónkról :)





Gratulálok minden résztvevőnek!!
 

DeletedUser12246

Vendég
2-es fal? Az nagyon kicsi volt, feljebb kellett volna tolni, kevesebb a veszteség.
 

tysonka

Well-Known Member
A reakció pontszáma
570
Előtte már kopogtatott,a mikor kiugrottam mindenemmel. Akkor a katapultokkal le verte a tanyát is és azt kellett építenem, hogy tudjak falat húzni. Ennyire volt idő, nincs felezés.
 
Fent