V 40 - legyen kiemelt világ!!

DeletedUser18465

Vendég
Hát, eddig egy szerveren igen, a másikon meg aki sembejött lenyomták :D Meg amúgy is, spártába ott vagy te, az elég súlyosbító tényező :Ö

Mondasz valamit, de akkor sem ismerem mindnekit, Ő valami új játékos ?
De felőlem lehetnek jobbak, nem nagyon izgat :) nem kaptak több ppt a győzelmükért mint mi
 

DeletedUser8560

Vendég
Köszi Sajti a válaszod, megpróbáltam, V41 ? Lehet róla szó ?

Ha megnézed a világokat, akkor az indítás menete: egy gyors, egy lassú. A gyors nem éri el a 2-es sebességet, és a világ sebessége és az egységsebesség átlaga 1 körüli értéket hoz ki. 2-es sebességű világ csak nagyon ritkán indul. Ha ahhoz ragaszkodsz, akkor az 43 vagy 45, a mostani matek alapján.
 

DeletedUser18465

Vendég
Ha megnézed a világokat, akkor az indítás menete: egy gyors, egy lassú. A gyors nem éri el a 2-es sebességet, és a világ sebessége és az egységsebesség átlaga 1 körüli értéket hoz ki. 2-es sebességű világ csak nagyon ritkán indul. Ha ahhoz ragaszkodsz, akkor az 43 vagy 45, a mostani matek alapján.

Érdekes mert v32, 2es sebességű volt. Most megint várunk vele 10 világot mire elindul egy gyors ? 1,8 as szerver mikorra várható ha matekolunk ?
 

Gabriel

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.024
Minek akartok nagy szervereket és sok klánt? Úgyis abból állna egy ilyen szerver is, hogy a két/három legerősebb kláncsaládba bele állnának a jobb játékosok. Nem sok olyan ember van a "profik" között, aki inkább elbukik a klánjával és egy szép zsíros fiókkal, mint átlépjen az ígéretesebb klánba, ahol nem vész el a befektetett idő és pénz. Melyik vezér nem venne fel profi játékosokat?

Kérem szépen itt mindenki nyerni akar és az érdekek megegyeznek, ráadásul megelőzik az erkölcsöt. Szóval nincs itt mit ragozni. Minél több időt kell a játékkal tölteni, annál kevesebben vagyunk. Ha a classic szerver egyes sebességű lenne és nem gyorsított szerver, akkor én például csak ott játszanék. De a francnak van annyi ideje, hogy négyes sebességnél játsszak, hisz ott egy éjszaka megfelel egy teljes nap kihagyásnak.

Nem szeretném például a spártát és a rekordgyőzelmét sem sértegetni, de nem látom így értelmét az egész játéknak, hogy eleve minden profi ott akar elindulni, akinél pedig nem mennek át mint kés a vajon, azt meghívják a harmadik klánjukba és közben bebelsőznek 160 embert. Persze, ha nincs aki ellenállni tudna, mert mindenki velünk van, akkor már borítékoltuk is a győzelmet. A spártától, mint a leghypeoltabb magyar klántól szeretnék látni egy nemzetközi eredményt!

Ez a játék úgy lenne élvezetes, ha az emberekre rá lenne kényszerítve a hűség és záródnának a klánok és a klánnevek. Akkor nem lenne az a jelenség, hogy elhagyják a süllyedő hajót, "me hát mé ne top1 vagyok úgyis felvesznek" alapon. De ahogy ismerem a magyar KH-t, abba is belemagyaráznák, hogy márpedig én és a három alklánom mi egy klán vagyunk. Minden esetre szeretném megélni azt az idő, ahol egy klánban mindenki azért harcol, hogy a klán fennmaradjon, nem pedig a saját játékára koncentrálna. De attól tartok, ennek az álom klánnak a létszám rekordja még jódarabig egy lesz.

Egy szó, mint száz. A világ körülöttünk gyorsul. A klánháborútól gyorsabb szervereket vártok. Egyre kisebb közönségnek szeretnétek kielégíteni az igényeit, mégis szeretnétek vissza a régit. Nem az Innogames felfogásának kellene változnia. Ők a statisztikákra reagálnak pénzügyi döntésekkel, viszont a statisztikákat mi magunk tesszük eléjük.

Egy világ nem a beállításaitól lesz kiemelt, hanem az emberek hozzáállásától, akikre a klánvezérek vannak a legnagyobb hatással!
 

DeletedUser18465

Vendég
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy a gyorsabb szerverekre sokkal nagyobb az érdeklődés, mint a lassabbra..,
Lehet, hogy ez a játékos létszámon nem vehető észre, mert rengetegen mennek a lassú szerverekre ppzni. Az üzemeltetőnek sokkal jobban megéri szerintem egy lassabb szerver indítása, hiszen aki valóban játszik azon a szerveren az sokkal több prémium pontot költ rá, mint egy gyorsabb beállításnál.
Miért: A bányák lassabban termelnek, sokkal több nyersit kell venni, épületek lassabban épülnek, ezért több a felezés.

Mi továbbra is azt szeretnénk a Spárta nevében, hogy gyorsabb beállítású szerverek induljanak. Ez a játékosaink kérése.
Amit Incze leírt az is egy nagyon jó beállítású világ lenne.

Spártáról pedig annyit, hogy nem arról vagyunk híresek, hogy felzabáljuk egymást, és, hogy nem harccal nyernénk meg a szervert. Nézzétek meg a Spárta LET pontját V5ön, v15ön, v20on, v30on, v36on is magasan vezették a Statisztikákat

Sokan szeretnének/szeretnek a Spártában játszani a jó játékosok közül, nem véletlen hiszen mindenki szeret egy jó csapatban játszani, nem pedig mártírként elvérezni egy összeeszkábált klánban.

Persze lehet elméletben is játszani a kht, hogy a klánok záruljanak, ott bukjon el ahol véletlen se legyen lehetősége hogy a befektetett idejét, pénzét, játékát,véletlenül se tudja tovább játszani.
 

DeletedUser17958

Vendég
Classic elég jóra sikerült a 20-as klánlimittel örülök hogy a javaslatom megvalósították. Végre egy classic ami harccal dől el :)

Én továbbra is azt javaslom, hogy 40-es klánlimit bőségesen elég egy normál szerverre és még alklánosdi+szövizgetés sem kell. Ha 4x szerveren jól tud működni és sokkal élvezetesebb a játék akkor egy feleakkora sebességen is hasonlóan kell mutatnia :)
V22 után először érzem azt hogy csapat van és nem tömeg. Ami azért elég siralmas mert már v39-nél tartunk
 

DeletedUser8560

Vendég
Javaslom tegyünk egy próbát. A következő classicot alap PPvel tesszük be (prémium fiók, fiókkezelő és farmkezelő), 2,5ös világ lesz, 180 napnál indul a végjáték és tart 60%os győzelemig. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ténylegesen hány játékos fog rajta részt venni. Vélemény?
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Javaslom tegyünk egy próbát. A következő classicot alap PPvel tesszük be (prémium fiók, fiókkezelő és farmkezelő), 2,5ös világ lesz, 180 napnál indul a végjáték és tart 60%os győzelemig. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ténylegesen hány játékos fog rajta részt venni. Vélemény?

Próbát megér :)
 

DeletedUser18806

Vendég
Ne
1.Legyen kiemelt világ,mondjuk ünnepeljük hogy elértünk a V40-hez.

2.Mint kiemelt világ,legyen kiemelt díjazás,5000-pp játékosonként.
1-2 összefüggő. Szerintem felesleges a 5000pp. Én speciel nem azért játszom, és szerintem senkise. ÚGyhogy azzal hogyha felemelik 5000re a nyereményt, szerintem nem fogunk többen lenni. Max annyit érünk el, mégtöbb áruló lesz, mert akik itt vannak, alapból elég sok a napraforgó, 5000ppé, meg aztán annyi vándorlás lenne, hogy én abból köszönöm nem kérek. 300pp helyett 5000ret kapna, a véghajrába mindenki helyezkedne.....PErsze a vezéren múlik kit vesz fel, de ha azon múlik a gyözelem, felfogja venni....

3.Min.másfél hónappal előtte legyen kijelentve az indulási idő,mondjuk 15.Január 2017 déli 12.00-kor.
Ez pl jó ötlet, mert a V38 kezdeténél épp rengeteg dolgom volt melóba, és nem volt időm se megszervezni a regelést, minden nagyon hirtelen jött, az új tagok meg nyuztak hogy beakarnak menni első nap. Persze én hibám is volt, nem mondtam várjunk 2 napot, de azt az infot kaptam Antitól az egyik új megszervezi a regelést, amiből semmi nem lett, csak durr be mindenki összevissza.....Ezt támogatom, mégha nemis 1,5 hó. de 1 hónap alatt kényelmesen fellehetne készülni, nem úgy mint a v38on, ahol kb 4-5 nap volt ha jóltudom....

4.Legyen 16-kontis világ(min.12),a klánok 60-80 taglétszámmal,4000-pontig fejlődő barbárokkal.
Ezzel megint az a gond, akkor rengeteg barbár lenne, mert nincs annyi játékos, hogy feltöltsük a 12-16 kontit. Így az első év barbárfoglalásról szólna kb és építkezésről, nem harcról. Ez így nagyon unalmas lenne.

5.Nem szeretnék semmilyen pp-l megszerezhető előnyt,így prémiumtőzsdét,építésfelezést,piacon nyersivásárlást..lehet pp-fiók,farmkezelő,fiókkezelő és a +20% nyersanyag-kitermelés megnövelése.
Erre ha jóltudom ott volt a classic valamelyik világa. Ahogy láttam nem lett tömeges vonzás annak a világnak.

Szerintem az a fő gond, már énis fejbe átkapcsolatam magam ezekre az új dolgokra. Szerintem kettészakadt a KH. Akik most játszanak, nagyon lassú lenne nekünk az a tempó és világ. Mi ott nem játszanánk. Ti meg lassú 12 kontis világot akartok, ahova meg az új játékosok nem mennének. Hogy akarsz te 16 kontit?
TEgyük fel legyen előreg. Ha előregbe 1 klánba mész, akkor azokat rakja le 1 kontira.
Ha bemegy előregbe 600 ember, akkor dobálja szét őket igazságosan a 12 kontira 600/12=50
Vagyis kontinensenként 50 ember játszon? Akkora unalmas barbárháború lenne, hogy szerintem 1 hó múlva, lenne olyan kontinens is, ahol csak barbár van. Persze megint előjönne a jóöreg farmkirályok kora. 50 ember, 2000 barbár/konti. Szarrá farmolná a környéket, és 50 ember uralná a kontit? Hát nem tom Incze, de hogy gondoltad?
Azt írod azt szeretnéd harcal dőljön el, ne pp-vel. Szerintem ez nem harcal dőlne el, hanem türelemmel, kinek van kedve félévig csak farmolni felnőni, és évek múlva elkezdeni a háborút? Felkészülni a háborúra?
Régebben ez volt igen emlékszem, nemhiába volt az mindig hogy inaktivitásba fulladtak a szerverek, mert rengeteg top fiokba nem volt aktiv játékos, mert beleunt az építkezésbe.

Nekem per pillanat egyedül a fáklya hiánya nem tetszik, mert emiatt nagyon támadóstilusúak lettek a szerverek.
Viszont abban is igazuk van hogy a fáklyásitás is túl nagy előny. Pl belehetne vezetni egy olyant, hogy lehetne fáklya, de mittom én klánonként 10 db, és a vezér/alvezér irányíthatja, mint a v8on a haditáborokat :)
Most ha valaki túlságosan megnől, akkora előnye lesz támadóerőbe, hogy egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni. Rövidtávon igen, hosszútávon nem. Fáklyával meg azért kőkeményen bármikor ha összefogtad a népet, betudtad lassítani és volt esélyed a fordításra.
Ne akarj már mindent a vezereknek, alvezéreknek!
Bocs de az én faklyammal én rendelkezzek már, ne pedig a klánom vezére!
 

DeletedUser18806

Vendég
Az a baj Incze arról beszélsz, amiről fogalmad sincs, konkrétum nincs, csak fellángolás.
Én még mindig nem látom a konkrétumot arra, mit szeretnél, és szerintem a support sem.
A többiek kiállnak melletted, mert felraktál egy elvet. Felraktad hogy visszajöjjenek a régiek. De visszaakarnak egyáltalán? Mennyien? 40-50en?
Ezekkel a beállításokkal lehet visszacsalsz 40-50 embert, de kb ennyien is lesztek a szerveren. Kb sztem úgyanaz lenne mint a Classicnál, ahogy pp nélkül lehetett volna tolni, és a kutya se tévedt arra, persze a kifogás jött, hogy az nem normál világ, hidd el itt is lenne kifogás, miért nem tértek vissza, vagy miért csak 50en akartok játszani a szerveren.

Vegyük sorjába újból. Nem értem miért véded az újoncokat? Most 2-3 faluval letaroljuk a félfalus újoncot. Ha kiljebb rakják akkor tegyük fel 40-50 faluval ér ki a 4-5 falus újjonchoz. LEsz különbség? Nem! annyi hogy most 1-2 hetes munkáját vesziti el, akkor 2-3 hónapos munkáját, 1 arma alatt, 1-2 napon belül....Semmi nem fog változni, az újoncokat mindig elfogja tiporni az aktivitás, ha nem karolja fel. Ha 1-2 hetes munkáját vesziti el, sztem azt egy újonc könnyebben feldolgozza, mintha 2 egymás után lévő szerveren mindkétszer amit felépített 3 hónap alatt, órák alatt elveszi tőlük a profizmus. Elfog gondolkodni, minek építem én fel a falvaim a profiknak, úgyis elveszik. Ha a közelünkbe van, több esélye van a felvételre, mint messzebb, mert később már frontharc lesz, és akkor már inkább foglalások szoktak lenni, több az esély a befoglalására, mint a bevételére....

Felhoztad hogy egy profi klánt, az EW-t 1 kontinensen milyen gyorsan kisöpörték. Na akkor röviden tisztába teszlek. Én mint a vezér, akit kitiltottak kezdőlejártakor abbahagytam. 1 hónapig, épp a mészárszék alatt nemvoltam. Nem volt aki szezont szabjon a klánnak. Nem volt irányút. Csak sodrodtak. Elején velem együtt több régi ősi Ew-s is abbahagyta. Majd a Skullsosok átálltak a DSA-ba, mivel nem volt vezetés.
Mikor visszatértem 1 hónap múlva, hatalmas volt a hátrány, és már csak a peremen helyezkedtünk el. LEgnagyobb játékosainknak max 4-5 falva volt, mikor a DSA már 10-20 faluval szaladgált. Ezen a szerveren már nincs fáklya. Nem tudsz atombiztos védekezést csinálni. Mivel a DSA rendkivül támadóklán, hiába raktunk össze párhelyen védelmet, azt is kipucolták. Ezeknek a kütyüknek köszönhetően, ami felgyorsítja a seregvisszaállítást, mert minden héten kapsz valami cuccot, kb 1 hét alatt már full volt a nuke, ha lehallt.
Szóval a 4* nagyobb klán ellen azért nem volt esélyünk, mert nuke +osztott vonattal jöttek. Amit persze amíg volt védőnk dodgeoltunk. De az osztott vonathoz gondolom tisztába vagy vele, mennyi védő kell hogy sikeres legyen. Nekik meg csak annyi volt a dolguk amit tettek is bőszen, hogy a leölt dodgevonatból átrakták a nemeseket a full nukeba, így megfordították és a fél-háromnegyed nukeal megint 0-ra bontották a falunkat, és jött a fullos osztott vonat. Egyszerűen kifogytunk teljesen a védelemből, de mivel nincs fáklya csak idő kérdése volt mikor fogyunk ki.
Ezek a sok kütyük miatt, és a fáklya kivétele miatt, teljesen támadóbeállítottságúak lettek a világok. Ezzel még a profibb védekező klánoknak, mint amik mi vagyunk vagy ti vagytok sincs esélyetek a támadóbeállítottságú sprinter klánok ellen, 1 kontin.

Szóval én szeretném vissza valamilyen formába a fáklyát, mert most teljesen elvesztette az egyensúlyát a védekezés és támadás.
Kütyük miatt kitudsz kb 32es tanyáig pluszolni egy nukeot+támadózászló+zászlóduplázó+bárd erősítő+paci erősítő+támadáserősítő.
Ezeket mind felrakod, a jóisten se állítja meg....Ellenben anno elég volt egy fáklya, meg 3000-4000 kata.

Sokan azt mondják könnyü a fáklyával védekezni. Én meg azt mondom, hogy könnyü a támadót kiküldeni és az osztott vonatot ráküldeni, úgyis kifogy az ellenfél az erejéből, védelméből. Fáklyánál nem lehetett erőből támadni, ésszel kellett trükkösen, különben ottmaradtál.
Mamár semmi stratégia nem kell a támadóklánoknak, ha megvan az előny, dobd rá a sok kütyüs cuccot, azt megállás nélkül toljad míg kinem fogy az ellenfél, és hidd el kifog fogyni hamar....

Node visszakanyarodva. Széthuzott kontinenesek. A játék eleje ígyis elég durván a farmolásokról szól. Ha mégtöbb a barbár és mégkevesebb az élőjátékos, meghosszabbítjuk ennek a korát. Kb 1 évig csak a farmolásról szólna a játék, ez neked harc?
Értem amit amúgy mondani akarsz, csak annak a megvalósításával már elkéstünk. Nem fogsz tudni visszahozni 4000-5000 klánháborús játékost, és mivel nem tudsz, nincs is értelme szerintem álmodoznod. Ne akarj 4000-5000 játékosra való területet ráerőltetni 500-1000 játékosra. Meg én tartom magam ahhoz, szerintem úgyanakkora érdeklődés lenne iránta, mint a Classic íránt....
Egy kérdésem lehet amúgy?
Ha te hibazol miért mást okolsz!
Azt mondod kitilottak és ezért esett szét a klán!
Miért csináltál olyat amiért kitiltottak?

Másik!
Én olvastam a gyönyörű elmeletedet amit előadtál annó amikor az Armyval targyaltal! Ugye? Hozzunk létre 15 klánt 600 emberrel, együtt egy célért!
Ez ezek szerint 40 emberrel sem jött össze!

Harmadik!
Én pont azt tiltanám meg ebbe a játékba hogy előre regelve összepakold a klanodat!
Ne legyen ilyen!
Sőt! Azt is megtiltanám hogy egymás utáni szervereken ugyanazon játékosok egy klánba legyenek!
Sőt! Én még azt is megtiltanám hogy egymást követő x szerveren ugyanazon játékosok vezéri, alvezér vagy bármilyen klantisztséget kapjanak!
 

DeletedUser18806

Vendég
Szedu, egész jó csapatember lehetsz :D
Egész jó csapat ember vagyok!
De nem szeretem ha hülyének néznek!
Eddig még amit megígértem mindig megtartottam!
Amikor kellett előnemeseltem, amikor időzíteni kellett időzítettem, amikor védő kellett küldtem!
De már bocs, enged már meg nekem hogy a saját helyzetemet atlatva én döntsék már arról hogy mikor hova küldöm a lovagom!
Mert olyat sem szeretnék hogy valaki önkényesen elküldi tőlem, aztán utána még engem foglalnak!
Pont a v38on láttam azt hogy tegnap még szövetségbe lévő játékos védőket kert a klantarsamtól, aztán másnap már nem voltunk szövetségbe és azonnal be is foglalta mert tudta hogy a védők nála vannak a kontinens másik végén.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Egész jó csapat ember vagyok!
De nem szeretem ha hülyének néznek!
Eddig még amit megígértem mindig megtartottam!
Amikor kellett előnemeseltem, amikor időzíteni kellett időzítettem, amikor védő kellett küldtem!
De már bocs, enged már meg nekem hogy a saját helyzetemet atlatva én döntsék már arról hogy mikor hova küldöm a lovagom!
Mert olyat sem szeretnék hogy valaki önkényesen elküldi tőlem, aztán utána még engem foglalnak!
Pont a v38on láttam azt hogy tegnap még szövetségbe lévő játékos védőket kert a klantarsamtól, aztán másnap már nem voltunk szövetségbe és azonnal be is foglalta mert tudta hogy a védők nála vannak a kontinens másik végén.

A rossz tapasztalataid miatt ne általánosíts. Hacsaknem egy balf.sz vezér kéri a lovagodat valahova, akkor nem lehet gond, mert nyilván érti a dolgát. Más. Ha mondjuk van 10 védőfalud, és azt kéri meg a vezér, hogy küldd el a társadhoz, azt nem küldöd el, mert téged is elfoglalhatnak, noha nem is támadnak? :D Ugyanazt az elvet követed, mint a Te fáklyád, Te döntésed? Hát, remélem ilyen csapatjátékosok mindig az aktuális klánom ellenfelénél fognak tobzódni :) :)
 

DeletedUser18336

Vendég
Nekem per pillanat egyedül a fáklya hiánya nem tetszik, mert emiatt nagyon támadóstilusúak lettek a szerverek.
Viszont abban is igazuk van hogy a fáklyásitás is túl nagy előny. Pl belehetne vezetni egy olyant, hogy lehetne fáklya, de mittom én klánonként 10 db, és a vezér/alvezér irányíthatja, mint a v8on a haditáborokat :)
Most ha valaki túlságosan megnől, akkora előnye lesz támadóerőbe, hogy egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni. Rövidtávon igen, hosszútávon nem. Fáklyával meg azért kőkeményen bármikor ha összefogtad a népet, betudtad lassítani és volt esélyed a fordításra.

jézus :D kérlek nyugtass meg hogy te pár hete kezdtél csak el kh-zni, vagy a térkép szélén szoktál barbizni
 

DeletedUser18806

Vendég
A rossz tapasztalataid miatt ne általánosíts. Hacsaknem egy balf.sz vezér kéri a lovagodat valahova, akkor nem lehet gond, mert nyilván érti a dolgát. Más. Ha mondjuk van 10 védőfalud, és azt kéri meg a vezér, hogy küldd el a társadhoz, azt nem küldöd el, mert téged is elfoglalhatnak, noha nem is támadnak? :D Ugyanazt az elvet követed, mint a Te fáklyád, Te döntésed? Hát, remélem ilyen csapatjátékosok mindig az aktuális klánom ellenfelénél fognak tobzódni :) :)
Figyelj csak!
Lehet te ilyen vagy!
Én azért gondolkodok és mérlegelek!
Ja, hogy az nem tetszik neked?
Mert szó nélkül vakon kellene engedelmeskedni? Ugye?
Bocs, az a birka emberek tulajdonsága!
Én inkább végig gondolom hogyan tudnék egy feladatot a legjobban és legegyszerűbben megoldani!
Persze, tudom hogy ez bizonyos embereknek ez nem tetszik, de például van ahol müködik .
Csak tudni kell előre gondolkozni
 

Messala

Tőzsdecápa
A reakció pontszáma
2.181
Hát bizony ő Vigyori kh legenda..! Utána kéne nézni amúgy kinek is "szólogatunk" itt be külsőn!:)
ennyi fáradságot megér! .) Én csak tudom!:)
Én sem értek egyet vele sok mindenben,de Vigyori jó vezér!
Aki meg az ellenkezőjét mondja az hazudik, vagy nem tudja kiről van szó!
 
Fent