Csevegő

DeletedUser18465

Vendég
Igen, Te srác vagy, én meg Férfi, nem mind1, jó megérzés dj :) Még, jó hogy nem vettem magamra a srácoszást
 

DeletedUser18618

Vendég
Esküszöm higgadtan nem lehet olvasni azt, hogy akkora arcod van már, hogy itt el sem fér. Annyira marhaságokat beszélsz már, hogy az már egyenesen fáj mindenkinek, szart se tudsz felmutatni ezen a világon, de úgy osztod az észt mintha te mindent megtettél volna... Úgy nyalsz már, hogy azt undorító nézni, mert szánalmas az, hogy te aki eddig a spártát szidta, most nyal nekik. Ez nem gratuláció, ez szánalom. Nő létedre nem tudom, hogyan sülyedhettél le idáig, de minden egyes posztoddal egyre mélyebbre kerülsz... Most jön ez a megszüntetett háború :D szánalmas pancser vagy semmi több...
Ghostnak -mert ugye, ezt mondtad, így szólíthatlak-, nagyon sajnálom az Fél Eszűeket, akiket idekint képviselsz! A klán nevének megváltoztatása enyhe tudatosságot, s célzatosságot takar?
Nézd meg az első mondatod, s fejtsük meg együtt, hogy miről beszélsz! Alany, állítmány ésatöbbi...

Esküszöm, higgadtan nem is lehet olvasni! Akkora arcod van már, hogy itt el sem fér!
A mondat második része is tökéletes, de próbáld mondatokba megfogalmazni a gondolataid, s ne csak egy CSOMÓBA hányni! OK? Figyelsz majd erre?

Azt, hogy nem vagy képes felfogni az itt leírtakat nem újdonság, ezért lassan elgügyögöm neked, hogy is van ez!
Van mire arcoskodjam!
Fáj mindenkinek? Ti 6-an vagytok? Oké, de akkor se próbáld magadnak elvitatni a jogot, hogy te egyenlő vagy mindenkivel!
Mond azt, hogy neked fáj!
Kérlek mond ki, s boldog leszek bölcs ghostnakom! .:)

A spárta hivatalosan is ellenfelünkké vált. Eddig érted, vagy madárnyelven csiripeljem tovább?
Azt, hogy korábban mit tehettem meg, s mi jogosított fel erre, csöpp kis eszed(egyem azt a kis tündi-bündi csipogód) már nem képes átlátni! Semmi gond, nem is kell értsd!

A spárta nem pofázik, hanem támad, tesz valamit! Mint ellenfél, mint játszótárs megérdemli a tiszteletet!

Nem pofáznak a harcról, hanem támadnak, tesznek a győzelemért!
Nyalás? Megint magadból indulsz ki?
Megint kaptál egy levelet aldarontól? Megint elhiszed, hogy véletlenül másnak címezte? Együgy*kém -bocsi elírtam-, te csak Fél Eszű vagy, s elég rosszul leplezed! Ahol rád osztják, hogy megjelenítsd, képviseld a klánt, ott biztosan nagyágyúk ülnek!

Bár a külsőn jól alkalmazod ezt a taktikát, mert elhajtottál eddig minden kedves, itt beszélgető embert
Hoppá! Azért, ez sem semmi 'gesztus' tőled, amikor mindenkit hülyének nézel, s ezzel a bárgyú húzással igyekszel magad mellé állítani mindenkit! Ragyogó retorikai fogás, bár mutatja, hogy milyen hülyé*nek nézel itt mindenkit!
Értem, hogy kevés vagy, s mindenkit magad mögött akarsz tudni, de van olyan, aki beáll mögéd?
Érzed, hogy miközben nyálasan igyekszel elnyerni a szimpátiájukat, kiérződik, bűzlik az izzadságszagú butaságtól!
Soha ne tedd azt, hogy tömegből(csőcselék) mersz kiabálni!


A spárta elleni összefogás érdekében félretettem az ellenérzéseim a montifélék, a dipózás, a hazug, arctalan tömeg felé, s hittem abban, hogy valahol csak van annyi eszük, hogy felismerjék a saját érdekeiket!

Az FE soha semmit sem tett a szövetségért! Mutassatok fel egyetlen egy dolgot, amiben a segítségünkre voltatok!
Egyoldalú szövetség volt ez! Fék kellett? Ott vannak firkáék! Erősítés kellett? Ott vannak firkáék!
Mutass fel egyetlen egy védőt, amivel segíteni igyekeztettek!
Jöhet a tiráda, hogy milyen királyok vagytok, de a tettek mást mesélnek el.

Kérdezz vissza! Kérj meg engem, hogy mutassam fel, hogyan segítettünk erősítéssel, ha támadták az FE-t, hogy próbáltunk támadóinkkal is enyhíteni a nyomást rajtatok! Számomra ez evidencia! Számotokra meg az a tisztességtelen játék az evidencia.

Én idekint pofázok, ti meg a játékban!
 

DeletedUser18639

Vendég
Nos lehet van benne valami. De azon elgondolkozott bárki is, hogy mit csinálunk? Reggel,délben,este majdhogynem nonstop kh, ez már sok embernél nem csak egy egyszerű szórakozás, időtöltés. és az is tény, hogy sokan képesek kijönni a sodrukból, értelmetlen dolgokat vágni a másikhoz. Itt is ez ment, Te se ismersz engem, és Én se Téged, amiből ez az egész kialakult nem volt több mint egy értelmetlen hülyeség, az, hogy te ezt már átvitted néha túlzó dolgokba, szerintem felesleges volt. Tudtad Te is jól, és Mi is jól, hogy nincs valóságalapja, de a külső már csak az ilyen értelmetlen hülyeségek, és ócsárolások helye. Ez a szerver nem tudom hol lett ennyire elcseszve, nem fogok mutogatni senki másra, és elvárom, hogy senki ne mutogasson se rám se a vasakra, mindenki a saját udvarán nézzen szét elsőnek. Ahelyett, hogy egymás hibáiból tanultunk volna, inkább itt gyilkoltuk egymást mint két óvodás akik egy homokozó lapáton összevesztek(mert ez kb ez a szint volt) és mi lett a vége? Mindkét klán sz..ó ágon van, és miért? Mert anno egyeseknek az egojuk, vagy gyűlölködésük fontosabb volt mint a csapatjáték(direkt nem neveztem meg senkit, mert ez mindkét oldalra igaz). Én már ezen nem tudok, nem is akarok semmilyen formában és módon változtatni, mivel ez a világ engem kimerített teljesen. Lehet igazad volt abban is, sok az önjelölt vezér, kevesen képesek ekkora vert állásban teljesíteni,produkálni bármit is, holott csak egy dolgot kellene tenni mégpedig JÁTSZANI. Játszani ugyanúgy egymásért mint valamikor a szerver kezdeténél, az első sikereknél vagy éppen bukásnál. De ha ezt egy vezér nem tudja elérni egy klánnál, akkor az onnantól kezdve halálra van ítélve a klán. Nem fogok nyilatkozni a vasak jelenlegi helyzetéről, de van bőven mit javítani, és még egy jó kis harchoz nekik sincs késő, csak észhez kellene kapni.

Sőt még mielőtt találgatásokba kezdenél, én léptem ki saját magam ma reggel is, az okát viszont már nem mondom el, majd talán egyszer a szerver végén, ha esetleg addig tudunk majd normális hangnemben is beszélni egymással.

Továbbá azon szerintem nem kell fent akadni, hogy egy játékos akár szóval külsőn is védi a klánját alaptalan vádaktól, vagy épp igaz vádaktól is, ha most beismerném, hogy mi a gyengénk vagy épp mi az erősség(ha még van) azzal csak céltáblát ragasztgattam volna szerintem a volt társaimra.

És végül utolsó sorban, tudni kell megbocsátani, és bocsánatot is kérni, ha az épp nem is a legkellemesebb dolog, úgyhogy Disco, itt a várva várt bocsánat kérésed remélem nem zsibbadt le a lábad míg ezt vártad fél lábon álltál, de én sajnálom azt a sok sok alaptalan dolgot amit itt külsőn hozzád vágtam. Nem várok hasonló szintű választ, és nem is fogok attól falnak menni, ha ugyanolyan stílusba válaszolsz mint eddig.
 

DeletedUser17416

Vendég
Éppen tisztelik az ellenfelet.
Ez egy játék,benne van a vereség is.Attol még holnap felkel a nap.
Otthon csabdlecsacsi közben ráboritja apura az asztalt?
Elképesztő!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent