Csevegő

DeletedUser18639

Vendég
Esküszöm higgadtan nem lehet olvasni azt, hogy akkora arcod van már, hogy itt el sem fér. Annyira marhaságokat beszélsz már, hogy az már egyenesen fáj mindenkinek, szart se tudsz felmutatni ezen a világon, de úgy osztod az észt mintha te mindent megtettél volna... Úgy nyalsz már, hogy azt undorító nézni, mert szánalmas az, hogy te aki eddig a spártát szidta, most nyal nekik. Ez nem gratuláció, ez szánalom. Nő létedre nem tudom, hogyan sülyedhettél le idáig, de minden egyes posztoddal egyre mélyebbre kerülsz... Most jön ez a megszüntetett háború :D szánalmas pancser vagy semmi több...
 

DeletedUser14148

Vendég
Egy közös arma(támadási terv) gondolatára szinte beleborzongtak, kiütést kaptak. Hogy képzelem én? Mégis hogyan merem egyáltalán felvetni, hogy mi támadjunk, s támadjunk és támadjunk!???
A hazug embert előbb utolérni, mint a sánta kutyát - tartja a mondás és nem véletlenül.
A sok hazugságból egyre konkrét cáfolatom van, hisz jómagam kértem tőletek, hogy támadjunk együtt:

"Raistlin Majere20.11. napon 14:21 órakor
Szia!
....
Megalakult a klán új vezetése, jómagam lettem az északi rész vezére.
Szeretnék teljes mértékben együtt működni veletek, akár úgy is, hogy rex szervezi tőletek a támadásokat.
Kérlek gondoljátok át.
Szép vasárnap délutánt!
Raist"

Ellenőrizhető. Nem hamisítvány. Én küldtem neked kedves Disco.
 

DeletedUser18618

Vendég
"A hazug embert előbb utolérni, mint a sánta kutyát"
Jól hangzik, de azért, az összefüggést nem értem!

"Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba"
Ez is jól hangzik, de ez sem... blablabla

"Végeredmény
Győzelem
A háború kezdete
20.11. napon 21:55:48 órakor
A háború időtartama
11 nap 14:19:32"

Az nap meg is kaptátok a választ!
Emlékeztetnélek, hogy te már egyszer invitáltál, s mivel korrektnek véltelek be is léptünk. Monti(2/a) küldött meghívót, monti(2/b) meg belénk rúgott.
Én nem csak pofáztam az összefogásról, bár egyedül én igyekeztem esélyt teremteni, egyedül Mi adtunk fel mindent, amit elértünk, ...
Mond, lett volna bárki is, aki hitt volna neked az előzmények ismeretében?
Felajánlottad? Nekem annyi mindent ajánlott már az FE! Én nehezen érem utol azt a sánta kutyát, mert feltételezem a másikról a korrektséget. Hallgattál, amikor meg kellett volna szólalni, majd jött egy sajnálkozó levél, amivel sokra mentünk! Ugattak ránk, s mert te azt mondod, hogy te lettél az egyik nagykutya, az még nem jelenti azt, hogy nekünk abba a kennelbe be kellett volna lépnünk! A szavak szépek, de a tettek nem ezt üzenték!
Már rég hadat üzent volna bárki!
Egyedül én voltam képes mindent megadni egy utolsó esélynek, ti mit is tettetek meg érte?! A pofázáson túl? Mert azt könnyű! Ja, azok nem ti voltatok, mert más gúnyába öltöztettek?
Azok sem ti voltatok, akik kétszámjegyű IQ-val győzködtek arról, hogy nekünk mi a jó? Egyszerűen annyi sok vezéretek van, aki megpróbált irányítani, megvezetni, hogy ha más nem is történt volna, már ez elegendő ok lett volna egy hadüzenetre! Sok a diplomatátok, sok a vezéretek, s ha olyanokra bízzátok a kommunikációt, ne csodálkozzatok, ha elvesztitek a szervert!


Talán a levelednek nincs súlya, hiteltelenné vált, váltál! Ezért ne minket okolj!
Én végig amióta játszom következetes vagyok, s talán kiszámítható is. Ha azt mondom belépünk, akkor belépünk, ha azt mondom, hogy kilépünk, akkor kilépünk! Ha azt mondom hadat fogok üzenni, akkor arra mérget lehet venni! Bár elismerem, hogy volt már úgy, hogy hiteles vezérek meggyőztek, s rábírtak...; de itt nincsenek ilyenek, bár egyesekbe igyekeztem ilyet belelátni.
 

DeletedUser18796

Vendég
Mi van veletek skacok? Mostanában nincs feszültség a külsőn,senki nem szapulja a Spártát..Még azt kell hinnem valami nem oké :( Mondjuk meg tudnám szokni :D Csak valahogy mégis hiányérzetem van.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.223
Mi van veletek skacok? Mostanában nincs feszültség a külsőn,senki nem szapulja a Spártát..Még azt kell hinnem valami nem oké :( Mondjuk meg tudnám szokni :D Csak valahogy mégis hiányérzetem van.

Szemét SPÁRTA!!!! Elcsaltátok a szervert, nem is csatáztatok, de ami a leggázabb, bevettétek Aldaront!!!! Remélem büszkékek vagytok magatokra!!!!


Tessék, megfelel? :)
 
Fent