Csevegő

DeletedUser18618

Vendég
A spárta(dél) hátradől, kényelmes fotelből néz, szurkol!
Északon?
Mind akart valamit, s csak az volt igaz, amit ő akart, nem tekintett sem jobbra, sem balra! A kis gömböc meg már olyan dagadtra tömte magát rajtuk.
Nem kell még frontvonalat sem védeni! Sem vékony sávot, sem...! Nincs front!
Irigykedhet minden világ. Nézek ki a fejemből, s nem értem.
Honnan bújtak ezek elő, ennyi okos játékos, intelligensebbnél, intelligensebbek, vezérek, s nem éreznek felelősséget. A süllyedő hajóról mind harc nélkül, elsőnek távozik! Feladják, végrendelkeznek, átjátsszák a falvaik, minden fontosabbá válik, már nem érnek rá ...
Megijednek ilyenkor? Később, majd arra hivatkozhatnak, hogy "nem voltak itt, nem is engem győztek le". A gyávák fogják megmondani a következő szerveren is mi legyen. A tudatlanok rendelik magukhoz a kormánybotot, addig míg csak támadni kell, addig míg növekednek, míg nem találkoznak valódi kihívással.

Az FE nyerhetett volna! VOLNA, ha nincs sparta, ha nem csak belsőzni kellett volna, ha nem csak gyengébbek, esélytelenek, szerencsétlenek ellen kell harcolniuk! Ha nem mennek bele a *fire elleni hadakozásba, ha idejében felébrednek belőle, s kiegyeznek, de még meg sem próbálkozhattak vele, hiszen sok pici egyéni érdek nem engedné. Mit neki a többiek szórakozása, nem lát mást csak a fire, a fire, azt kell eltaposni. Kisebbek mondjuk a spártánál, s ha sikerülne gyorsan, egy.két húzással eltüntetni, de nem, ez már talán tudatosulhatott bennük is!
Nyerhettek volna, ha valóban csapat lett volna, ha valóban van, aki irányítja őket, ha nem hülyeséggel kezdik, barbik bevédése a kzdők védelme alatt... zzel kezdeni? Ez megmutatja, hogy mekkora tudás szorult az FE klánba. Raistlin, s még pár játékostól elnézést kérek, mert ők nem érdemlik meg a kritikám. Nem, nem hiszem, hogy szerencsém lenne raistlinnel együtt játszani, csak azért emelem ki, mert korrekt volt, s ez ritka kincs.
Azt hiszem kijelenthetem, hogy max. 2-3 játékost vennék át tőlük, a többi nem kellene. Azért, hogy megfutamodjanak? Mind azt hiszi magáról, hogy CR, pedig még annyit sem tudnak, mint Messi. Enyhe barca fricska. Nem értem, nem és nem!


Nem szokásom másra hárítani a felelősséget, ha hibázok, s higgyétek el, elég kritikusan tekintek magamra is. Sokat hibáztam, s pontosan látom, hogy mikor, s miért. Akit érdkel, elmondom hol, persze nem kis gumifogúaknak, mások strómanjainak.
Azért van egy klán, van egy csapat, bár hátradőlve, fotelből játszhatnak, de zseniális amit csinálnak. Nem a kavarás, nem a levelek, azok nélkül is átmennének egy súlytalan FE-n.
Az volt a zseniális, ahogy megérezték, hogy nem kell itt firkával vacakolni, hagyjuk, ráér! Nem adtak még lehetőséget sem, s nem hergeltek fel, nem teremtettk okot, hogy még több energiát beletegyek... Nem tették még motiváltabbá számomra a játékot, engedtek egy légüres térben mozogni, s lógva felejtettek... azt tudom kinek köszönjem, ki volt a zseni a háttérből, klasszis vagy(ha személyeskedhetek egy kicsit). Itt van montipapa, s majd behúzódok mögé, s nem kell agyalnom, csak bunyózni. Tudom, hogy nem körülöttem forog a világ, nagyon nem. Beleszürkültem a v37-be. :rolleyes:
Lényegében az erősebb, nagyobb pontszámú csapatnak mentek!
Külső szemlélőknek mutatok vissza:
world map 12.10.2016 http://hu36.twmaps.org/archive/1476262766
s jelenleg: http://hu36.twmaps.org/archive/1479808713

Side 1:
Tribes: FE
Side 2:
Tribes: Sparta, LSW

Timeframe: Örökké

Összes foglalás:

Oldal 1: 3,604
Oldal 2: 11,487
Különbség: 7,883

chart


Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 278
Oldal 2: 785
Különbség: 507

chart


Összes foglalás pontértéke:

Oldal 1: 20,841,735
Oldal 2: 65,263,493
Különbség: 44,421,758

chart


Összes foglalás pontértéke ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 2,614,423
Oldal 2: 7,749,833
Különbség: 5,135,410

chart
Egyszerűen tökéletes stratégiai húzás volt, s elismerem, hibátlan taktikai lépéseket láttam végig. Nem is ezzel volt/van bajom. Nem maszatoltak, hanem törtek előre, nyomtak, ha az kellett, zúztak, ha kellett, tereltek... S, ha verébre nem kell ágyú, akkor nem lehetek finnyás, hogy ilyen idétlen levél is úgy sül el, mint egy atombomba. Nincs, s nem táplálok hamis illúziókat, pontosan tudom mit jelent a faluszámbeli fölény, s tudom mire vagyunk képesek, de egy biztos, hogy elfutni nem fogunk. Az FE elesett, s amíg bezsákoljátok őket, addig folynak az előkészületek, a felvonulási terület ...
Szép!

Soha nem lehetek spártás, nem vágyom közéjük, de megtanították velem, hogy értékeljem őket. Már ez is több, mint amire becsültem őket. ja, azért még piszkálni fogom őket, de mint csapat inkább Barca, mint Reál, s ez most dicséret, még jó, hogy a barcát ki sem állhatom, de ami tény, az tény. :)
 

DeletedUser18639

Vendég
Látod ezt mondom én neked, lapátolod a sok szart.... lassan egy tehervonat is kevés lenne ezt a sok szennyet elszállítani amit te fröcsögsz itt rólunk. Tény, hogy a spárta jól játszik, senki nem mondja azt, hogy nem. De én kíváncsian várom a ti produkciótokat a spárta ellen :)

"Nem tudom, lehet, hogy nagyon mellé nyúlok.
Én érdektelenségbe hajtanám őket.
Azt hiszem abbahagyják, ha nem foglalkozom velük, nekem ez jött le, ahogy a vérükkel bezélgettem, bár többször elismételte, hogy ilyet nem tesznek.
Lehet rossz vágányra tévedtem, de higgyétek el, hogy van ebben valami...


gondoljátok végig a játékosaik szemzögéből is, én őket jegelném egy időre, s csak figyelnék. Állóháborúra rendezkedék be, merevedjenek a frontvonalak, s ne legyen mozgás, sem levélváltás, n öntsünk olajat a tűzre... Egyetlen egy céljuk van, egy érvük a maradásra, zt n adjuk meg nekik... Ne figyeljünk rájuk egy kicsit, s ha igazam lesz, akkor már tudjátok...

Tudom, aki ott van, annak sürgős, s rossz most ezt olvasni, de hosszabb távon jobban járhat, járhatunk! Folytsuk őket teljes érdektelenségbe, még akkor is, ha naponta le kell mondjunk pár faluról ott.

Egy próbát megér."

Alkalmazd a tökéletes taktikád, biztos eredményesebb lesz, és ez még csak egy oltári hülyeséged a sok közül :D

Bár a külsőn jól alkalmazod ezt a taktikát, mert elhajtottál eddig minden kedves, itt beszélgető embert :)
 

DeletedUser18618

Vendég
Ezt ma kaptam:

]aldaron nov 24, 25:09
Szia Fél Eszű, ja bocsi, elcímeztem, nem neked akartam.


A mostani Armában egységesen az egész klán [player]Stark család[/player]-ra indul el, hogy kipucoljuk az odújukból, és jól meg b....
Elterelésként Fake armát indítunk a [player]Fal[/player] ellen !
Neked is a fake célpontod, [player]Sárkányos Targayen[/player]

Az indítás a fontos, nem az érkezés, ha nem értek be, el se induljatok, de ha beértek, akkor meg minek indulnátok? Csak ne éjjel, részegen, beállva és ne megint rám küldjétek ! Ha esik, ne induljatok, de ha csak csepeg, akkor se várjatok! Menjünk vagy ne maradjunk?

Következőképpen indítsd el:

Pénteken: 5-5-5 fake --> Vendég-vendég-hazai-döntetlen-hazai 5/4 kötésben
Szombaton: 5-5-5 fake --> Hazai-hazai-döntetlen (az ne zavarjon, hogy ötöt írtam, itt meg hármat, úgy is beszo*ják)


Erőszakolhatsz is a faluban amit fakelsz, de senki se merjen északra menni, a TÉL közeleg! Nem, nem a sárkányokat, a nőket, meg aki akar mást is!
Jó vadászatot ! Amúgy figyeljetek oda, nem olyan hülyék, mint amilyennek mutatják magukat!
"Ha a tél eljön és mi nem leszünk felkészülve, az istenek segítsenek meg minket."
Üdvözlettel, [ally]Sparta[/ally] Vezetőség
 

DeletedUser18639

Vendég
Mert ti mit vártatok tőle?:D Értelmes dolgot? Hamarabb lesz Február 30 minthogy ő értelmes dolgot mondjon :) vagy ne fröcsögne bárkire.
 

DeletedUser18618

Vendég
Elfelejtkeztem, hogy ez a KH, csak a KH, ahol BB kód + mankó kell, hogy a térképet meg tudd nyitni. Túl sokat képzelek , hiszek másokról, s ez nagy hiba!

Bocsánatot kérek, azt hittem mindenkinek egyértelmű, hogy szerkesztett a levél!

Kevés volt a direkt előre datálás,, kevés a véletlenül ottfelejtett szögletes zárójel ([), kevés volt a 25:09-es időpont, de a tartalmat is úgy igyekeztem szerkeszteni, hogy az lejöhessen, hogy a kamu leveleket figurázom ki! Nem hittem, hogy egy poén mellett ennyit toporgunk. Nos, most már tudom, hogy miért is ültek ennyire
Aldaron kamu<eredeti> levelei.

Én órákat töltenék azzal, hogy juttassam el a fals infókat az ellenfeleimhez, s nem is jutna eszembe ennyire ledegradálni őket azzal, hogy beveszik a "véletlen elcímeztem" szöveget! Egyszer sem, de hogy másodjára is!? Gratulálok Aldaron, helyesen mérted fel a Fél Eszűek képességeit! Én nagyon bőre szabtam. :(

"mert elhajtottál eddig minden kedves, itt beszélgető embert"

Ha sértés valakiről a józan észt feltételezni, akkor én sértő vagyok! S, ha "minden kedves" így van ezzel, akkor én nem keresem a kegyeiket.
Nem igyekszem magam mellé állítani őket, sem "kedves" jelzővel, sem egyéb színes-mázas, nyálas dumával! Ezt meghagyom azoknak, akik feltették a fejükre a koronát, s ruha nélkül (ppppucéran) itt bizonygatják, hogy nem ők a világ bolondjai! Ez a szintű hízelgés nm méltó senkihez sem, lealacsonyító! Tévedni, s majd elismerni ezt, emberibb lenne!

Ha itt mindenki ilyen, akkor én nem vagyok ide való, s valóban tiszteletlenség az itt létem.
 

DeletedUser18639

Vendég
Na végre látunk megint valami okosságot aminek a valóságtartama megint egyenlő a 0-val. :) Hiányoltam is, hogy írj valamit mert így érdemben nem tudtam volna hozzászólni a témához. Tudod te nem bőre szabtad a képességeinket, eddig is rohadtul alábecsülted, mint ahogy azt most is folyamatosan teszed. Azt hitted, hogy mi bedőlünk Aldaron kamu leveleinek? Nem, mi nem dőltünk be sőt, elég hitelesen sikerült nekem elhitetni veled, hogy te azt hitted, hogy mi elhittük azt amit Aldaron a kamulevélbe írt. :)
 

DeletedUser12127

Vendég
Na ja: Pontosan tudtam, hogy Te azt hiszed, hogy nem tudom azt, hogy te úgy tudod, hogy én tisztában vagyok azzal, hogy amit én tudok arról neked fogalmad sem lehet.

Teljesen világos. :)
 

DeletedUser12127

Vendég

Bocsánatot kérek, azt hittem mindenkinek egyértelmű, hogy szerkesztett a levél!

Kevés volt a direkt előre datálás,, kevés a véletlenül ottfelejtett szögletes zárójel ([), kevés volt a 25:09-es időpont, de a tartalmat is úgy igyekeztem szerkeszteni, hogy az lejöhessen, hogy a kamu leveleket figurázom ki! Nem hittem, hogy egy poén mellett ennyit toporgunk. Nos, most már tudom, hogy miért is ültek ennyire
Aldaron kamu<eredeti> levelei.

Én lájkoltam a levelet, és megteszem most külön kiírva is - és nem azért mert félreértettem. :)
 

DeletedUser18618

Vendég
Na végre látunk megint valami okosságot aminek a valóságtartama megint egyenlő a 0-val. :) Hiányoltam is, hogy írj valamit mert így érdemben nem tudtam volna hozzászólni a témához. Tudod te nem bőre szabtad a képességeinket, eddig is rohadtul alábecsülted, mint ahogy azt most is folyamatosan teszed. Azt hitted, hogy mi bedőlünk Aldaron kamu leveleinek? Nem, mi nem dőltünk be sőt, elég hitelesen sikerült nekem elhitetni veled, hogy te azt hitted, hogy mi elhittük azt amit Aldaron a kamulevélbe írt. :)
Várj, már annyira zavaros! Mit is hittem?
Hittem, hogy nem hiszed, hogy hihetetlen hiszékenynek hinnélek, bíztam, hogy hiszed, mert hihetően akartam hinni, és hidd, hogy hittem, ne higgy, ha hiszed, ha nem hiszed, akkor hidd; de ha ő ne hisz, akkor mivan, elvsztettem a fonalat... Én bonyolultan írok, belőlem meg elég kedves, kérlek NE ugorj neki még egyszer!


"Mi nem hittük el", de engem oltogatsz, s azért írnak az FE barátaim, hogy "rólam nem hitték volna el", mert CSAK velem akartátok elhitetni? Mond te tényleg ilyen sötét vagy? Most azért kértek elnézést, mert újra akarsz valamit? Akkor a többség színleg lett a barátom újra? z rosszabb, mintha azt mondanád, hogy bedőltünk a trükknek, most azt mondod, hogy kétszínűk vagyunk az FE-ben!

Az FE velem foglalkozik, éljen! Milyen jó, hogy ráértek! Milyen jó nekem, körülöttem forog a világ!
Figyelj, valaha szerettem, ha az ellenfeleim a lehető legtöbbet foglalkoznak velem, s a játékra kevésbé tudnak figyelni, imádtam, ha gyűlöltek, s ha irányíthattam az indulataikon keresztül őket, mert így kiszámolhatóakká váltak! Mára már felnőttem, s nem az érdekel, hogy hány ellenséget szerzek, hanem, hogy hány társra, hány koponyára találok bent a játékban, akikkel eltudok beszélgetni, akik megkérdezik néha, hogy van a család, akik megértik, ha gond van, akik velem örülnek, velem nevetnek, akiknek néha elég ....
Zseni vagy! Rávetted aldaront, hogy írjon egy ilyen levelet, csak azért, hogy nekem el tudd küldeni? Nem jobb lett volna, ha a klántársaimnak küldöd, hogy ellenem hangold őket?

Te írtad nekem, hogy azt hiszem monti vezeti az FE klánt! Én azt hittem, mert ő képes erre, te csak egy-két órát vagy képes összefogni őket. Ennyi meg megadatik mindenkinek Azt hiszed néznek valamibe téged? Nem tudod, hogy hol a helyed? Menjél 200 pontos barbikat foglalni, s ne klánügyekbe üsd az orrod, mert mittomén hány falud lett. A falukszáma és pontszám nem fokmérője az észnek, nem tudsz jobban, de nem is tudsz kevésbé ha nincs magas pontszámod!
Kvartyogsz itt nekem, s még mindig arról beszélsz, hogy nem vagy hül*e! Egyre inkább az vagy! A Fél Eszűek közt nincs értelmesebb nálad? Ha nem adtad volna elő magad, már régen elfelejtettük volna, de itt bizonygatod, hogy te nem dőltél be, hanem dupla csavarral ráspékeltél, huu zannnnyát, de okosak vagytok!!!

Azt hiszed, hogy valaki ezt beveszi? A Fél Eszűeken kívül? Azt, hogy az addig meg sem szólaló Ghostnak hiperaktív troll lett hétfő óta? Azt, hogy örömödben még a *Fire idetévedt tagját is lájkolod, bárki előtt térdre vágod magad, csak rólam mondjon valami negatívat? Tényleg szükséged van erre? Szükséged van arra, hogy megmutasd milyen nagy senki vagy?

Elmúltál már, lejárt s lemez!

Kiléptünk, s ezért nem kedveltettek -bár, amikor bent voltunk sem kedveltetek minket-, s aldaron megérezte, hogy erre lehet építeni!
Szerinted miért nem engem hülyít ilyen levelekkel? Ti vagytok a gyenge láncszem?
Ja, mert nem hittétek el, csak eljátszottátok a hülyét, a kedvemért? AHA!
Tényleg, csak pusztán azért, hogy ki legyen töltve a napotok, s jót röhögjetek? s firkát jól elküldtük a pokolba is, mert kíváncsiak voltunk a reakciójára! Nem szégyenled magad, hogy ennyire gyerekes, s primitív szöveggel akarsz itt napfürdőzni! Húzz vissza a csigaházadba te Einstein!
Mondj el mindennek, aminek csak akarsz, sértegethetsz is, nem veszem zokon, de ne szennyezd már a levegőt itt tovább! Kérlek!

Magad alázod minden szóval, a társaid szégyellhetik magukat helyetted, mert ez a magyarázkodás büdös!

Biztos van rengeteg jó tulajdonságod, s hidd el, nincs veszeve minden remény, bár hittem, hogy nem hiszed, hogy hihetetlen hiszékenynek hinnélek, bíztam, hogy hiszed, mert hihetően akartam hinni, és hidd, hogy hittem, ne higgy, ha hiszed
 

DeletedUser18618

Vendég
Elég veszélyes ez a játék!
Képzeljétek el, hogy a gomb marad, s a kabát meg eltűnik! Így jártam! Azért játszottam, hogy nevezzük félvas(1/2) klán egy kicsit erősödjön. Jól mentek a dolgok a klánban, remek embereket ismertem(ismerhettem) meg, s azt hittem, hogy játékosnak is klasszak! Nagyon sajnáltam mikor nem volt időm a játékra, végrendelkeztem, s örültem, hogy a félvas klánt legalább majd a falummal segíthetem! Nem sok volt, egy-kettő, azért végrendelkeztem is, de a gondok ellenére közéjük vágytam! A csapatba! Nem kritizáltam(nagy szó!!), olyan minden-mindegy alapon, nem figyeltem én sem a játékra, nem dühöngtem, ha falut buktunk, nem igyekeztem kijavítani a tévedéseket, ne szóltam. Jól mentek a dolgok, s hát azt hittem, ha gyorsan behúzok pár falut akkor majd örülnek.
Megvallom őszintén, hogy úgy jártam mint eccer a székely! :) A vágyaim láttattak velem dolgokat, s egyszerűen kivetítettem rájuk az eszményi csapatról alkotott elképzeléseimet. Nem kell über elsőnek lenni, csak elég embernek maradni...
Nagyon sajnáltam, hogy nem értem rá, s magas pontszámmal, faluszámmal és ezzel erővel is segítsem őket. Ha másnak soha, magunknak folyton hazudunk, mert talán könnyebb elviselni. Nagyon fáj beismerni, s látni, szembesülni vele. Ez csak egy játék, s hiába ragaszkodsz a délibábhoz, az bizony eltűnik a következő emelkedő előtt.
Az első pofont akkor kaptam, amikor elkezdett armázni a DSA a klánunkat. Se só, se beszéd, még be sem érkeztek a pucolók, máris törölték a klánt, elhagytak, leléptk azok, akikért ... Egyedül maradtam, olyan harcban, amit nem nekem kellett volna megvívnom. Aki engem támadott 100Xszor nagyobb volt, s már morál sem igazán védett, de így is -ha nem hangzik arcoskodásnak-, rávettem, hogy segítséget kérjen a társaitól. Befoglaltak végül is bár, megkaptam hirtelen minden elképzelhető fegyvert, köztük a fáklyát is, de már nem igazán volt mellette katapult.
Egyedül egy klánból kiálltam és megharcoltam értük is. Talán!
Nm vettem a lapot, hogy ez csak egy játék! Úristen, hány szerveren keresztül igyekeztem megtalálni a tökélts csapatot? hányszor csaptam be magam közben?
Az ODA és a KACSA klánok vezérei és csapata más tészta, ott volt gógyi a fejekben, volt tartás, s vlem elég tisztességesen bántak, pedig nem igazán érdemeltm ki. Süsü v13-as produkciója is megfogott, de akkor telve voltam keserűséggel, s mindenkit le kellett győznöm, köztük magamat is. Volt pár becsületes klán, akikkel összefutottam, de másban hittem, hiszek, s nem hiszem, hogy változtatnom kellene ezen. Valamin igen, de abban, amit hiszek, soha. Amt tudok, azt addig tudom, míg meg nem cáfolják, míg nem szembesülök az ellenkezőjével ... ne okoskodjak! :))

V36.
Gyűlölöm ezt a szervert!
Itt elmondtam már, hogyan váltam motiváltabbá egyre inkább. Közben felfedeztem, hogy meglett a kabát is, csak az utca másik végére sodorta a szél, nem is veszett el! Igyekeztem közéjük, vagyis, hogy visszakerüljön a gomb a ... A kabát és a gomb is ugyanaz, csak megvert a Jó isten azzal hogy kinyitotta a szmem, jobb volt hinni, gondolni valamit, s helyettük mentségeket keresni...

Ez a gomb, már nem akar azon a kabáton díszelegni! Sok mint látott, mondjuk úgy már könnyű, hogy nyitott szemmel nézzünk ki a fejünkből, s nem képzelgünk...

Egyszerűen nem lehet azt mondani, hogy az FE szívesen látott minket magunk közt! Az egyik vezér meghívott, a másik meg akart minket támadni, s az egész klánnak megírta, hogy miattunk töröl, bár ezzel nem elégedett meg, a többieket tömeges törlésre buzdította. A másik meg 3-4-7-8 naponta néz be eccer-eccer. :)

Nem is értettem, hogy miért nem rugdosnak meg, miért elégszenek meg azzal, hogy csak leszólnak! Az első hozzászólás a fórumon az, hogy úgy köszöntöttek, hogy: "Mi a francot kerestek itt?!!" A többit már nem is kell említenem! Ettől szörnyűbb, hogy ezek(persze ők, csak így olyan pimasz :) ), amikor hadat üzenek nekik, a torkomnak ugranak! A szavaim fordítják ki, hogy "egy oldalon (spárta ellen) állunk, akkor nem mindegy, hogy nálunk marad az a két tag?"!
Sértő, ha egy buta ember próbál meggyőzni, valódi érvek nélkül, pusztán néhány szót kiemelve tőlem.

Most rengeteg levelet kapok, hogy én miattam nyer a spárta, hogy elárultam őket(kiket?), s kollaborálok vagy mittomén mit tettem!


Itt voltam és villogtam, amikor előre mentünk!
Tessék spárta itt vagyok, amikor villoghattok teljes joggal!
Először is gratulálok!
Nem keresek kifogást, az nem én lennék, minden elismerést megérdemeltek! A győzelmek a klánomé, a vereség az enyém!

Másodjára meg jöhetnek az ütések, go!
Nagyon sok szájkaratéssal találkoztam már, s nekik nincs megengedve, hogy kárörvendjenek! A spárta tett valamit, nem csak a száját jártatta! Magam okolhatom, hogy nem voltam képes elbánni velük, alul maradtam! Van ez így!
Azt hiszem szilveszterezni még itt fogunk, hogy hány faluval tesszük ezt majd meglátjuk!

Jó hosszú lett. :p Siettem, bocsánat, ha igénytelenül fogalmaztam. A sietség oka, hogy a társam szólt, hogy mindjárt kezdődik a fórumon a melldöngetés! Nem akartam lemaradni erről.
Tessék tiétek a pálya!
 

DeletedUser14148

Vendég
Jaj de nem bánom, hogy nem olvastam pár napig. :)
Azt hiszem ezt hívják meddő és parttalan vitának...
Ebbe kár ennyi energiát belefeccölni.
 

DeletedUser18618

Vendég
Az egyik partján mi állunk, hogy a túloldalon ki, azt nem tudom, talán nincs is partja? Végtelen ...
Az a gond, hogy még belátni sem hajlandóak a hibáikat, feláldozták, megvezették azokat, akik a spárta ellen harcoltak volna! Talán ezt esélysebben is tehettük volna, ha egyesek képesek lettek volna lemondani a kakaskodásról, pl. a *fire ellen, vagy ne adj isten partnereket láttak volna a szöviben!
Kiírtam magamból.

Gratula a spártának! Ez gy játék, s szép, akkor is ha velünk csinálják! :(

29def22682d54853bc671dbd3e3b6581.png
Amíg tudjuk, megnehezítjük a dolgotokat, ennyire futja. 69:3 nm mondja el, nem mondhatja el, hogy klassz kis csapatom van, bár jobb vezért, jobb klánt érdemeltek volna. Felemelt fejjel fogunk búcsúzni és gratulálni a végén a győztes klánnak! Megérdemelték!
 

DeletedUser17416

Vendég
Kezd elszakadni a cérna odaát.Az elöbb bunkoztak le egy "Jöttök a pofonért:)" falunévért.Szerintem vicces.Azt hiszem ennyi zrika azért még belefér.
Én tudom,hogy nehéz elviselni,hogy fogynak a faluk és csak egyre jönnek a támadások,de könyörgöm mi a Fire-ben ezt éltük át nap mint nap.
Mosolyogjatok,a faluvesztés is a játék része.
Az ilyen "ha rám hallgatnak,már rég nincs falud" fantazmagoriákkal meg végképp nem tudok mit kezdeni:):):)
Teli van az a Félész önjelölt vezérekkel,hadvezérekkel:)
Akkor hogy lehet hogy egyre csak fogynak??:eek:
Lehet pont ezért!
 

DeletedUser18639

Vendég
Hát a külső már csak ilyen. Én szerintem bőven éltem át itt bukást, majdnem annyit mint anno v5-ön, de még vagyok o és csinálom, bár sokszor felmerül a kérdés miért. Talán mert még tényleg van pár olyan tag aki végig csinálja addig míg teljesen elbukik. Az, hogy szakad a cérna ez a győztes oldalról is elmondható, tudod te is jól Aldaron miről beszélek, bár részletezni nem fogom. Az meg, hogy disco itt magyarázta, hogy megy rajtunk a spárta... Hát úgy látom ti se álltátok jobban a sarat. De látom most kezdesz itt ilyen kamu dumákat írni... szánalmas volt a játékotok mióta visszamentetek. És tudod nem azért mondom ezt mert a miénk különb lenne, de te irkáltál akkora mellénnyel, hogy 3x bele fértél volna most meg összement a csipogód.
 

DeletedUser18618

Vendég
Szóval megöltem a forumot:D:D:D
Pedig azt hittem erröl lehet vitázni:rolleyes:
Nem hiszem, hogy lehetne vitázni! Talán nincs kivel? :)
Van az vicc ... Talán próbálj olyat kérdezni, olyanról beszélgetni, amire fllni is akarnak.

***************************

Nem akarom kisebbíteni a spárta érdemeit egy hajszállal sem, sem mentegetni a gyengeségünket! De borzasztóan rosszul esnek dolgok...

Pár hónapot dolgoztam azon, hogy egy szilárd masszív tömböt tudjunk kialakítani, ezért sok mindent feladtam, feladtunk játékosaimmal. Többé-kevésbé sikerült! Az FE végig nem volt partner igazán, s az, hogy pár játékosukat kivéve senki sem fogta fel, hogy a figyelmünk és energiánkat a spártára kell összpontosítani! Nem a *fire fog szervert nyerni, nem ők tudnak pár ezer nuket ránk küldeni, s a spártához képest max. csak piszkálni tudnának egy északi összefogást!
Egy közös arma(támadási terv) gondolatára szinte beleborzongtak, kiütést kaptak. Hogy képzelem én? Mégis hogyan merem egyáltalán felvetni, hogy mi támadjunk, s támadjunk és támadjunk!??? Egy-két játékossal beszéljem át max., de hogy ők nem fognak velünk támadni, az tuti. Az FE minden tagja jobban érti a játékot, mind a rangsor másodikhoz(klánrangsor) megfelelő arroganciával fűszerezte el játékunk!

A tömbünket meg is törték, nem a spárta, csak az FE! Milyen klán ez? KIK EZEK? Kettő és fél játékosom akadt, akik nehezen tudtak beilleszkedni, de akiket rá bírtam(így-vagy úgy, korábban megérettek volna gy belsőzésre) a csapatjátékra. Ők csábítgatták a játékosaink, mert +X pont olyan jól néz ki a klánrangsorban! Egy kicsit sem érdekelte, hogy egy oldalon levőt nem gyengítünk, egy kicsit sem érdekelte őket, hogy pofátlanság és mérhetetlen arrogancia kell ahhoz, hogy még meg is próbálkoznak azzal, hogy rábeszéljenek ÉRVEIKKEL(meggyőzzenek), hogy "nekem nem mindegy"(?), hogy náluk van, vagy nálunk a két játékos!? Borzasztóan buta mberek, amikor az lért pontszámaik okosabbakká változtatja őket ... Az ilyeneket jól falhoz kellene verni picit, hátha észhez térnek!

Volt olyan játékosuk, mondom volt, mert inkább törlésre bírták rá őket, aki az összfogást sürgette, de majdnem leharapták a fejét! Volt, aki MH-t kért, s nem küldtem, mert evidencia, hogy ilyet nem teszünk! Sajnálom, hogy bíztam a szöviben, feladtam az önállóságot ... Én megpróbáltam, tettm amit a józan ész...EZEK tudták értékelni? Jó francokat értékelték... Sehonnai, bitang emberek ...

A tömbösítenünk kellett, s nem a spártára figyelnünk, ha ezt el kell magyarázni valakinek, az nem érti ezt a játékot!
A spárta élt az adott szituval! Kettészakadt klán nem igazán tud gyorsan reagálni, plusz visszaütni sem! A legelső, legkevesebb hogy visszaütünk, oda, ahol fáj, ahol fájhat a támadónak is. Csak mivel?

Kérdem az FE-t! Kellett nekik Kecsu17? Ismerték? Tudták ki és mennyit ér a bőre? Beszélgettek vele? Értették a nyelvét? Hogy mi volt a tervük vele eltudom képzelni, de az nem sportszerű!

Az emberi gyarlósággal, hitványsággal sosem kalkulálok, s inkább bukom ezerszer is, mint egyszer így nyerjek!
Ez nem viselt meg, mert benne volt a pakliban, hogy most jön a spárta, pont amikor kiszedjük kecsuékat. A spárta fékjeinek sem igazán ültünk fel, ez nem az érdemem, ez már a csapattársaim számára is átlátszó volt.

Földhöz nem ezek vágtak, ahhoz kevés egy FE, meg pár gusztustalan húzás.

Itt vagyok, s lesznek társaim, akik ki tartanak, vagyis nagyon bízom ebben! Egymást megtiszteljük azzal, hogy nem adjuk fel!
Ez a tisztelet az ellenfeleinknek is szól! Őket is tiszteljük, játszunk velük tovább! Az sem érdekel, ha ők ezt nem tudják értékelni! Mindenkori ellenfél megérdemli, hogy tiszteljék!
Az FE nem érdemli mg zt a minősítést, a mai napon visszavonom a hadüzenetet, vagy békét ajánlok, nm tisztelen, nm veszem őket ...
 
Fent