Organised Destructive Aggression(ODA)

DeletedUser15803

Vendég
A lényeg, hogy nem vitázom, mert felesleges! Elég, ha magammal és magunkkal foglalkozunk, van éppen elég gondunk amit me kell oldjunk! Nem akarunk minden csatát megnyerni, elég lesz azt amit érdemes!
Az ODA egy nem régen megalakult kis csapat, ha jól tudom, akkor kettő hónappal később alakult meg utánatok! Természetesen, belelehet kötni és lehet majd azt mondani, hogy nem kettő hónap, mert egy-két nappal kevesebb. :)

[SPOIL]
  • Rang:
    1.​
  • Név:
    Organised Destructive Aggression​
  • Created:
    2012-07-31 12:07:48​
  • Tagok:
    98LE ranglista​
  • Pontok:
    30,269,768​
  • Falvak:
    4,458​
  • Átlagpont falvanként:
    9,070​
  • Klán Váltás:
    244​
  • Foglalások:
    2603 (+2457-146)​
  • Legjobb Helyezés:
    120th August 2012
  • Legtöbb Pont:
    30,254,59124th September 2012​
  • Legtöbb Falu:
    4,45624th September 2012​
  • LE Rang:
    1.(137,155,737 score)​
  • LE Támadó Rang:
    1.(89,870,097 score)​
  • LE Védekező Rang:
    1.(47,285,640 score)​
[/SPOIL]

Tudok mutatni olyan számsort, amiben ki tudom hozni elsőnek a többi klánt, vannak néha percek, amikor többet foglaltok, csak gyorsan kell tálalni és résen lenni hogy mindenkit kitudjatok rúgni időben, akit foglalunk éppen.

A GMF egy jó klán és több jó játékosa van, nem vagyunk okosabbak, nem vagyunk szebbek, csak most jobban állunk, s ha rajtunk múlik akkor jobban is fogunk! I :rolleyes:
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Szia Firka!

Vádaskodsz, vádaskodsz … de mire mész vele? Csak magadat járatod le az ilyen kijelentésekkel!
A =Gúnyos Mesefigurák= csapata nem él a Klánháború játékszabályzatával ellentétes megoldásokkal,így kérlek, vond vissza ugyanis ez rágalmazás és becsületsértés felénk nézve!

MI MÉG HISZÜNK A TISZTA JÁTÉKBAN!

Köszönöm!


Továbbá megköszönném, ha a nevetséges feljelentgetéseket befejeznétek és inkább a játékkal foglalkoznátok, nem a Support bevonásával szeretnétek eldönteni ezt a világot!
Bár tudom hogy semmi illetéktelen dolgot nem fog találni a Support sem, ugyanis Becsületessen játszuk kicsiny kis játékunkat!
De Nézz a Titkok számára, Jelenleg Ti vezettek!
Megéri egy Játék nélküli győzelem?!



Kiszórjuk a tagjainkat? :)))

Mutass nekem egy olyan extagunk, akit a támadások miatt tettünk ki a klánból! Még kezet is csókolok neked, ha ezt megteszed! :)

"Nem hagyunk hátra senkit!"


A GMF egy jó klán és több jó játékosa van, nem vagyunk okosabbak, nem vagyunk szebbek, csak most jobban állunk, s ha rajtunk múlik akkor jobban is fogunk!
Érezzem ebben az iróniád? Tudod mit?
Nem teszem és inkább megköszönöm az elismerést! ;)


További Kellemes napot kívánok neked!

=Blazeknight=
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser12732

Vendég
Ami igaz jó a GMF és a GV klán de a Gv klán nem annyira jó.Nem működik rendesen a segítség kérés.
 

DeletedUser15803

Vendég
italiano30

lajhi fiók zárolva lett? Nem köthető hozzátok? Ja, hogy kitettétek és úgy támadtátok tőle a klántársam, engem nem mertek onnan, mert azonnal ticket megy!
Egyébként, nem én dobtam fel, csak én szóltam a játékosnak akit támadott, hogy jelentse! Fair?



Nekem meg van nálatok az akit tiszteljek, meglesz, akkor is ha minden falumat elfoglaljátok is. Egyet akarnék, hogy megbecsülhessem a szavatok is! Jelentsen és érjen valamit!






Nem akarok neveket ideírni, de röhej, hogy én úgy játszom veletek, hogy még a végrendelettel is ledobjuk a játékost magunkról! Nem támadunk idegen, külsős játékostól a magunk javára benneteket! Végrendeletnél ismered a paramétereket, elküldhető a sereg még egy utolsó csatára, de nem két hónapig, szóval valami bibi van ott. Nézd át, ha nem látok javulást, főleg a =GB=-nél egyesével visszamenőleg megnézünk minden egyes belső gyanús foglalást is!

Nekem elég most egy ígéret, hogy törekszel a tiszta játékra és erre felhívod a játékosaid figyelmét is!

"MI MÉG HISZÜNK A TISZTA JÁTÉKBAN!"

Legyen így és ebben partnereitek leszünk!

Nem kívánok belemenni névháborúba! Nem felszólítalak, de kérlek, tedd oda magad akkor is amikor valaki nem tiszta eszközökkel játszik köztettek! Nem igaz, hogy falugyárak és a semmi sem drága típusú támadások(mondom, nem egyedi eset, amikor takarítani az inaktív játékos érkezik még védővel is) és majd az aktívak foglalnak!
Fiókhelyettesítéssel visszaéltek akkor is, ha az egy-két napja van nálatok, de már biztos, hogy nem tér vissza, mint például nekem megírta, akkor nektek is, így feltehetőeleg még most is olyan falut visznek a =GB=-ben, amiről mindenki tudja, hogy a játékos nem tér vissza.
Ne úgy játsszuk már, hogy pl. a =GB=-ben van 15 játékos összesen 90 accountban!
Én még a gyanú árnyékát sem engedem, nem hogy visszaélés történjen! Egyébként ebben a vezéreink neve is garancia. Ők megkövetelik a becsületes játékot!
Valójában, lehet olyanról beszélgetünk, ami nem közvetlenül =GMF= cucc? :p
 

DeletedUser16178

Vendég
A lényeg, hogy nem vitázom, mert felesleges!

NA EZT KI KELLETT FOTÓZNOM, hogy lássuk meddig is tart :D
Amikor megint elkezdődik körülötted a vihar, mindig fel fogom majd rakni ezt a kis bizonyítványt amit kiállítottál :D

TITKOS2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg



:D:D
 

DeletedUser15803

Vendég
[Spoil]Valamit nem jól csinálnék, ha nem volna körülöttem állandóan vihar! Az igaz a beérkezőkre is, ha nem akarna mindenki átvágni az én torkom, akkor nem én lennék a legjobb(persze csak hogy célpont legyen ez a mondatom és minden hülye gyerek idejöjjön és ömlengjen, hogy ekkora beképzeltséget.)

Én érzem kényelmetlenül magamat, hogy minden nap egy-két =G=-st kitiltanak! A legjobb ne pofázzon, tűrje, hogy a gyengébbik csaljon! Csalás és csalás közt van különbség?
=Blazeknight= légyszíves a kláncsaládodban tegyél rendet mert csalnak! Kérlek jelents fel rágalmazásért engem, mert kizárják a játékosokat a klánodból!
Látom gyorsan kitettétek storming-ot is, talán forró lett? :)
Nem csalás, csak ügyesek vagytok? Szégyen, hogy le mered írni vezetőként, hogy becsületes vagy! Ha ez neked becsület, akkor hol kezdődik a becstelenség? Mondj le, ha nem tudod, hogy csalnak, ha tudsz róla, akkor meg azért mondj le, mert nincs helye köztünk a becstelen játékosnak! Monnyon le, monnyon le!
Írd ki majd még nagyobb betűkkel, hogy:
"MI MÉG HISZÜNK A TISZTA JÁTÉKBAN!"
Jól mutat és ha, nem kékkel, hanem pirossal emelnéd ki, még menne is a cipődhöz.
A szerver végére legalább tegyél már rendet, ideje lenne, hogy a sok csaló eltűnjön! Illetve csinálj egy negyedik klánt, az akadémia akadémiája névvel és oda átrakhatod azokat akiken nem akartok lebukni, de támadtok minket, bár igazad van klán nélkül jobb, nem feltűnő annyira.
Én legalább 3 olyan játékost mondok, aki végrendelettel hagyta abba és nem kellettek a falvai, nem vittük az accját. Igaz, mi csak becsületesek próbálunk lenni, ti meg hisztek még ...
[/spoil]
Bekereteztem neked!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser16178

Vendég
Ha nekem szól,akkor bocs,de én már nem akarok leereszkedni a viharos érzelmi szintedre :D
Köszi !

További jó játszást !
 

DeletedUser13406

Vendég
"kincsem és a klánja:
Ő az aki előre feltette a kezét és megadta magát, mondjuk feltétel nélkül kapitulált! Kérdezd meg kérlek, nehogy azt mond, hogy hazudok! "

:) én viszont mondom..babám..mert ha valakik tudják, akkor MI ketten tudjuk hogy hazudsz!!(hisz ha belehetne linkelni a privát levelekből akkor érdekes dolgokat olvasnának jó páran) De nem ez a baj, a baj hogy lejáratod a játékot! és nem is kicsit.Multizásssal meg egyéb ilyen nyalángsággal vádolsz minket ,és TE! Azt olvastam közmondásokban nem vagy jó, így igaz ,de sz.........keverésbe viszed a pálmát.! ami elszomorító hisz még olyan fiatal vagy mi lesz 10év múlva?.-)) :rolleyes:
 

DeletedUser

Vendég
Minden noob az életemmel jön, tanácsot ad!

Nem te voltál aki rám írt? Én kerestem meg egy noobot? Ezt elhiszi rajtad kívül valaki? Nem te ajánlottad fel, hogy kiköltöztök? Az egész akkori klánom röhögött rajtatok! Nem tudtam elég lekezelően bánni veled, hogy levakarjalak magamról! Kellett a bánatnak a falvaitok, ha kell elveszem. Én ezért játszom. Még végül kisül, hogy én paráztam tőletek? :p
Nem te írtad, hogy nem hiszed el, hogy a tej fekete? Nem érdekelsz, eddig sem értékeltelek túl, de hát ez kiderült.
Fenntartom a vádjaimat, sőt azt mondom, hogy iparszerűen űzitek!

Azt sajnálom, hogy a =GMF=-ra is ezt állítottam, pontosítok, ők annyiban felelősek, hogy figyelhetnének jobban a kistesóra! A Mese klán mégis egy több szerveren jelenlevő klán, s bár nem azonosak ezek a klánok, de azt hiszem presztízsből sem engedhetnek vagy tűrhetnek meg csalókat maguk közt, ezzel minden eddig elért eredményük megkérdőjelezhetővé tennék. Ennyit a tiszteletről, ami jár az jár.

Én vagyok a mumus kincsem?
huhu, figyelj mert aki bújt aki nem megyek

Ijesztgetlek, mint a hü--- gyerekeket szokás, annyira nem veszlek komolyan!

Tisztelet? Irántatok? Nem, nincs meg bennem! A játék is unalmas egy olyan játékossal aki nem tud, pláne, ha egy egész klán ilyen.



Nyuszi ül a fűben ... Nyuszi te...

Mit tiszteljek rajtatok? Ti ellenfél vagytok? NEM! Csak összehordott benneteket a szél, vagy valami más ...

Ez már vért kíván!
icon13.gif
:p

Nézzük mit tanultatok, vagy mit felejtettetek!
A v16 bármelyik klánjával ilyen tiszteletlenül beszélnék, a legkevesebb volna, hogy ezer beérkezőm lenne, de ti nem klán vagytok, hane nyuszi ül a fűben...

Egyébként írj már a játékban(üzenet) légy szíves, ne kelljen ide kijönnöm! Megteszed, ugye? Ott szépen bizonyíthatod, hogy hol és mire gondoltál, amikor azt írtad. A levél megvan még? Olvasd vissza, hátha csak elfelejtetted. Van ilyen, amit szégyellni kell, arról szívesen elfeledkeznek egyesek. Írd meg üzenetben, hogy te nem úgy gondoltad, s nem így, és te nem is félsz, mndj el mindent, öntsd ki a szíved. Köszi előre is.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser13948

Vendég
Tisztelet? Irántatok? Nem, nincs meg bennem! A játék is unalmas egy olyan játékossal aki nem tud, pláne, ha egy egész klán ilyen.

Te senkit sem tisztelsz? :)
Mondjuk nincs bajom vele, mert ha fizetnének érte sem kéne a tiszteleted, de azért nem kéne ennyire elszállnod magadtól...:)
 

DeletedUser

Vendég
Te senkit sem tisztelsz? :)
Mondjuk nincs bajom vele, mert ha fizetnének érte sem kéne a tiszteleted, de azért nem kéne ennyire elszállnod magadtól...:)

Te voltál az egyik akiről írtam, és vezérnek küldtelek volna kincsem és klánja nyakára!

Remélem kincsem kezd már derengeni a történet? S talán vissza is olvasol? :)
Nem szoktam hamis dolgot állítani, annyira nem vagyok kreatív, hogy lépést tarthatnék a sok kis noob képzelőerejével. Nyugodj meg azért, nem a te ötleted volt a legbrutálabb, volt ennél meghökkentőbb ajánlat is a palettán!


Kincsem mondjak olyan neveket akik olvasták a "kérvényed" és a =GMF= klánban vannak, csak azért, nehogy részrehajlással vádold majd a többieket is? Annyit nevettünk az ajánlatodon. Emlékszem még tervezgettünk is, sőt majdnem vitáztunk már rajta, hogy hova költözzetek. Annyira élveztük a helyzetet, hogy nuke nélkül is nyerünk. Erre emlékezne mindenki. A vitát kezdtem unni, ezért gyorsan elfogadhatatlan ajánlatot tettem és még csodálkoztam is, hogy tárgyalsz róla. Emlékszem addig beszélgetünk erről, ameddig azt nem írtam, ha azt mondom neked, hogy a tej fekete, akkor te feketének fogod látni!

Soha nem voltunk egy oldalon kincsem! Nem tudom, hogyan tudtam akkor az ellenséghez átállni? Egyébként a profilodon nem nevezhetsz talpnyalónak, mert azért bünti jár, vedd le, vagy a support fogja megtenni!
Egyébként kérdez körbe, hogy mennyire vagyok ny@lis, szerintem már egyszer mindenkit elküldtem melegebb éghajlatra, ha nem , akkor megfogom tenni és ez biztos, erre mérget lehet venni ... :D
 

DeletedUser16178

Vendég
az aláírásodat sztem lassan módosíthatod,mert elavult lett :D
ugyanis a célszemélyt már soha többé nem fogod itt látni :D
 

DeletedUser13406

Vendég
Kedves firka..most is áll amit írtam..és akár mit írsz kis vagy nagyregényt..egyféleképpen tudod bizonyatani az igazad..ha itt és most !!!engedélyezed a privát levelezéseid nyilvánosságra hozatalát..ha ezt nem engedélyezed írhatsz amit akarsz szégyenben maradsz,,mellesleg írtam választ a ma reggeli leveledre,de érdekes modon azt írta nem tudok válaszolni mert a másik fél letiltott..Szóval itt a lehetőség hogy tényleg bebizonyítsd országnak világnak hogy igaz amit írtál,és én ígérem berakom ide az összes levelezésünk....az engedélyedre várok..:confused:
 

DeletedUser13406

Vendég
Chaoskutya lehet ,hogy akkor tévedtem ezért elnézést kérek tőled ,de remélem majd egyszer egy világon egymás oldalán..:rolleyes:ha megtudsz nekem bocsátani.
 

DeletedUser13406

Vendég
"Soha nem voltunk egy oldalon kincsem! Nem tudom, hogyan tudtam akkor az ellenséghez átállni? " firka ez még véletlenül sem rólad szól..vagyis ami a profilomon ki van írva,az nem te vagy,!!!!!!!!!!!! tudom bánt ,de ezt egyik társad profilján olvastam erre született a válasz..és mivel privibe nem tudok válaszolni neked ide berakom a leveledre való választ.és ez volt számomra az utolsó értekezés veled.akár mit is fogok kapni ha ez büntetésnek számít..

Íme a leveledre a válaszom:

Hát tedd amit tenned.kell de a belső fórumunkra azt írunk amit akarunk. profil? Téged mi sért az én profilomon.hisz név nincs,és tudom azt hiszed minden rólad szól de ez nem!!!..mellesleg ott klán név van ami miatt kiírtam a szöveget..Azt hiszem most jött el az az idő hogy mi is bőven panaszt emeljünk ellened,mert igen érdekes leveleket írtál jó pár tagunknak..Tudod öreg vagyok már ahhoz hogy engem riogass..de ha ettől boldogabb leszel ígérem elolvasom a leveleid,de már válaszolni nem fogok rá. Noob..hát ezt anya kirakom a falra mert ezen jót nevettem..
 

DeletedUser

Vendég
Álljatok libasorba és valami biorag, borigat, valami mesés neve van, na tudod .... melyik supporterhez kell menni. Nála van esélyetek

Tudjátok mi a libasor?

Beálltok oda és mondjátok, hogy én küldtelek benneteket, mert riogattalak, fenyegettelek benneteket.

Holnap adót vetek ki rátok! Holnapután vámot kell fizetnetek, minden egyes pillantásért! Azért, hogy kereskedhessetek a szabad piacon, kivetem rátok orbán kormányt, na majd ő lenyúzza minden nyersanyagotok! :p


Jelentsetek fel, hogy zaklattalak és támadtalak benneteket! Mea culpa ---

Kis agresszor vagyok, ez jó, na tűnés innen, ilyen noob kezdőnek nincs itt a helye, menj sim cityzni!

Az ilyenekért, persze, hogy haragudtok rám:)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser13948

Vendég
Ejjej kicsit el vagy szállva magadtól, talán hogy sikerült több mint 3 honapot maradnod egy világon?
Huhú gratulálok.
Kincsem: bocs hogy nem idézgetek, de nincs kedvem.
nem kedves Játék asszonyság miatt mentem hozzátok, hanem azért mert keptelen voltam vele együtt jatszani. Meglátott egy jobb játékot, és már sorolgatta is miért tiltassuk ki, nem megprobalta legyozni...
Szimplan jatszani mentem egy viszonylag kezdő társaságba akik mellesleg jofejek is voltal!
+ mar reg megbocsajtottam.

Firkanak meg annyit, hogy lehet megprobaltal elküldeni kincsemekhez de azert mégaem én csesztem szet a G-SaDot...
Amugy nagyon hasonlitasz Darura, nem vagytok ti közeli barátok?
jah nem Daruban volt gerinc;) nah puszi:)
 

DeletedUser13948

Vendég
de te is tudod,hogy legalább annyit kavart mint titkos...:)
De mint látod találtam köztük különbséget :D
 
Fent