Ahogy illik...2.rész

  • Témaindító *.*.*.*.-.*.*.*.*
  • Kezdés ideje

DeletedUser11266

Vendég
A sérelmeim én nem jegyzeteltem én ütöttem!
Nyíltan és őszintén! Megmondtam mindenkinek előre és megtettem! Soroljam?
Te egyedül megkérdőjelezted a szavahihetőségem, miközben belenevettél a szemembe és írtad, hogy nincs olyan beszélgetésünk amit ne bírnál letagadni! Én nem akarok veled játszani, mert aki a másik oldalt ül is megpróbálom elhinni arról, hogy tud! Becsületes! Játékélmény azt nyújtja számomra, ha van megfelelő játékos a túloldalt. Aki felveszi a kesztyűt!


Na látod.A vastagon kiemelt rész az ami megmutatja az igazi énedet.
Nem az első eset, hogy állítólagos beszélgetéseinkre hivatkozol, akár itt, akár szerveren belül a társaimnak.
Undorító vagy, és gyomorforgató.

Nem jegyzetelsz, ütsz.Kit, kiket? 10-20 falvas játékosokat?Végig örömlánykodtad a szerver minden klánját,csak a kavarás,az arcoskodás(neked maxon vannak kiképzőid,farmolsz,címkézel....őrület!Melyik hétköznapi játékos az aki nem?) ment a részedről.
A sorsodat te magad kovácsoltad v13-on,úgy ahogy.
...és még berzenkedsz, hogy minedenki egy jó meleg helyre kíván téged?!

Nem akarsz velem játszani...én már az eleje óta nem akartam veled:)

A legszebb az egészben, hogy mind jómagam, mind a csapatom számára semmi sem változott.Darabra pontosan azok az ellenfeleink, és társaink is mint tegnapelőtt.

Neked még is mire futja?
Habzó, teliszájjal ezt üvöltöd:RedSacróóó RedSacróóó :)

A KH a kompromisszumok,és csapatban játszani tudó játékosok játéka.Írott és íratlan szabályokkal körítve.
Neked egyik sem megy.
 

DeletedUser

Vendég
"A KH a kompromisszumok,és csapatban játszani tudó játékosok játéka.Írott és íratlan szabályokkal körítve.
Neked egyik sem megy."

Mily ígaz.....
Ezért van az, hogy akik Istent játszák csapatban és kompromisszumokkal teletűzdelve soha sem lesz mások csak egy játékos a sok közül hiába akarnak hírnevet és pompát.
Nos én már az oviban is elvettem más játékát talán ezért nem megy nekem sem sokszor ez a dolog de bárhogy is a Titkos Társ féle egyedek számomra mindig értékesebbek voltak és lesznek mint a tucat "híres klánvezérek" hosszú sorai. Sokan megbélyegeznek minket, hogy feltünési viszketegségben szenvedünk de szerintem nem vagyunk rosszabbak azoknál akik ezeket a híres tucatklánokat létrehozzák és űzemeltetik. Mivel őket is a becsvágy és a hírnév hajtja, de egy csoport mőgé bújnak rendszerint mert egy-az egyben kevesek lennének már a szerver indulásánál ellenünk......


Ki milyen akar lenni ebben a játékban az szíve joga.
 

DeletedUser11266

Vendég
Egy az egyben nem itt kell játszani.
Ahhoz nem sok ész,idő,tudás kell.

Egyszerű önámítás csak az egész.
Csapatban kezdünk,majd gyorsan kiderül, hogy erre alkalmatlanok vagyunk.
Innentől jön az, hogy "értékes" játékosok leszünk, vagdalkozunk, játsszuk a keményet, a bátort, a Hero-t (egy böngészős játékban:) ),majd eltűnünk a süllyesztőben mondván egy az egyben mi nyertünk volna.

Ki hiszi ezt el a tizenharmadik szerveren?...persze-persze az "értékes" játékoson kívül.

Végül egy kérdés:Kinek értékes?:)
 

DeletedUser

Vendég
Kinek mi....
Lemerem fogadni Titkos Faluiba, hogy az új klán nevet te javasoltad. :) Való igaz szeretem én is az ókori történelmet de sajna kevesen mondhatják ezt el és sokaknak inkább egy női fehérnemű márka ugrana be elsőre. :)
Könnyű kiismerni a stílus alapján valakit. És aki kiszámítható azt meg is lehet verni egy az egyben. :)
Nem érdekelnek a tömegek én mindig is "elit" párti voltam de való igaz sokszor nélkülözhetetlenek voltak a zongora cipelők is.
Hogy nem nyerünk soha? Kit érdekel? Engem nem mert én sokat nyerek a való életben és meg van ez az érzés. Rendszerint akkor vagyok itt amikor ott nem megy annyira a szekér és azért hagyom sokszor abba mert ott jól megy. :)

ITT AZ A JÓ JÁTÉKOS HOSSZÚTÁVON AKINEK AZ ÉLETÉBŐL HIÁNYZIK VALAMI FONTOS ÉS ITT VIGASZTALÓDIK ÉS ITT KAPJA EZT MEG VAGY ITT AKARJA MEGSZEREZNI! ELISMERÉS, KITÖRÉS AZ ÁTLAGOSAK KÖZÜL, SIKER stb......

SZÓVAL AKI SZIMPLÁN ABBA HAGYJA AZ NEM AZT JELENTI, HOGY ROSSZ ÉS NEM KITARTÓ HANEM AZT, HOGY A SORSA JOBBRA FORDULT ÉS FONTOSABB LETT AZ ÉLETE MINT EZ A JÁTÉK.

AZT ÍRTAD RED, HOGY CSAK "ÖNÁMÍTÁS" DE HA BELE GONDOLSZ TE ÁMÍTOD MAGAD ITT A VIRTUÁLIS KÖZEGBEN MERT VALAMI NEM ÁLLHAT ÖSSZE ODAKINT.
 

DeletedUser12127

Vendég
Üdvözlöm a V13 harcosait! Nem vagyok jelen a V13-on, sőt még másik tucat világon sem, egyetlen virtuális világom van, az a V7-es.
A V13-on nem kevés olyan harcos játszik, akikkel volt alkalmam találkozni a saját világomban. A világ iránti érdeklődésem innen ered.

Érdekes vita bontakozott itt ki most a Triumph megalakulása apropóján. A vita alapja az örök kérdés: Ki a jobb játékos?

Az egyéni vitéz, aki időt, energiát nem sajnálva remekbeszabott támadásokkal ziálja szét 1:1-ben aktuális ellenfelét fölhasználva az aktuális társak potenciálját, de a saját elveiből soha nem engedve értük.

Vagy pedig az, aki képes a társait, környezetét igazi csapattá formálni, és ezzel a csapatttal bármilyen feladatot képes megoldani. Úgy, hogy ő maga lehet nem is az első sorban harcol, de a társai pontosan tudják hol a helyük, és azt büszkén fogadják el.

Nehéz ez a kérdés 2 teljesen különböző szemléletet takar. Az egyik a klasszikus párbajhős, egy gladiátor, aki legtöbbször csak magára számíthat, és tartósan nem is számít másra. Ő az aki a nagy csatát megnyeri, majd legendává válva veszíti el a másikat. A másik pedig olyan mint egy bölcs vezér, aki szervezni és fanatizálni is tud, akiben társai kérdés nélkül is megbíznak. Mert tudják, hogy ők nem valaki más egyéni dicsőségének eszközei csupán, hanem a közös siker egyik pillére. Aki a csatákat sorban nyeri meg a népével. Mert ismeri az erejüket, azt használni tudja, és nem viszi őket a pusztulásba.

Az egyik a magányos hős. Váljon vezérré, vagy sem, valami személyes indíték vezérli. Legyen az hírnév, bosszú, vagy anyagi érdek.
A másik egy okos de határozott vezér. Aki bár vezér, egy a többi között. Aki látta a tegnapi Magyar-spanyol és a magyar-francia kézimeccset, az tudja mire gondolok.

Én azt gondolom az életben, mint ahogy a KH világain belül mindkettőnek helye van. A hősök nélkül unalmassá válna a játék, a bölcs vezérek nélkül pedig anarchiába fulladna. Amiből a hősök is csak egy módon tudnának kiemelkedni: Ha bölcs vezérként kezdenek el működni.

Azt gondolom a 2 szemléletnek bár merőben különbözik felesleges szapulni egymást. Az egyik a másik nélkül semmit nem érne.
Gyakorlatilag egymást határozzák meg.

A V13 nagy átalakulás után van. Számomra meglepő, hogy egy ekkora lépés ilyen hamar bekövetkezett. Nem tudom, nem látok bele, hogy mennyire vannak együtt a most fúzióra lépett klánok tagjai, vezetése egymással. Mekkora a bizalom, mennyire foghják tudni közössé és hatékonnyá tenni a módszereiket. Iszonyú sok minden van, szokások, segítségkérés, támadásszervezés, ami egy komoly közösség esetében kialakult metodika szerint működik. Jól méghozzá. Máshogy nem is lehet, ha komoly klánról beszélünk. És ez minden klánnál kicsit máshogy van technikailag. Egy a tagok által jól működőnek tartott rendszert egy másikra cserélni soha nem lehet zökkenőmentes. Kérdés mennyire tolerálják a váltást a mezei tagok. Mennyire lelkesíti (sokakat nyilván nagyon) és mennyire veszi el a lelkesedésüket más tagoknak ez. A következő 2 hónap belső foglalásai meg fogják ezt mutatni.

Az én világom a V7 - ahonnan a Mesehősök, a Start Zéta mostmár Triumph meghatározó emberei közül ismerek néhányat - már túl van a diplomáciai pezsgés korszakán. A 2 fő oldal: észak és dél kialakult. Sok kérdés már nincs.

Az írásom kezdetén tárgyalt 2 fő szemlélet nálunk is nagyon erősen csapott össze. Észak hős típusú, magát rettenthetetlen Willliam Wallace-nak tartó vezére szűk csapatával hatalmas propagandát indított a déli oldal csapatszemléletű vezetése ellen. Ugyanezeket az érveket vágva a déliek szemébe, mint azt máshol is teszik. A déliek meg válaszolnak erre. Vérmérsékletüktől függő stílusban és tartalommal. Én a magam részéről sajnálom ezt. Hiszen a jó játékhoz szükség van a kihívásokra. A déli csapatszellemnek szüksége van az északi hősökre ehhez, az északi terminátoroknak pedig szüksége van egy jól szervezett ellenfélre, hogy tudásuk legjobbját csillogtathassák.

Azt kéne megérteni, hogy méltó ellenfél nélkül nem lehet jót játszani. Én azt mondom Jobb tisztelni az ellenfelet, mint gyűlölni.

DE azért:

Hajrá ELME! :)
 

DeletedUser11266

Vendég
Neked ez a mániád:)
Egy az egyben baromság amiket írsz.
Hisz ez akkor igaz Süsü-re,Montipapa-ra,Frost-ra és mindenki másra aki felmutat bármi kiemelkedőt is itt KH-n.
Ne viccelj már!:D
Több jómódú vállakozó játékost ismerek aki remekül el van itt KH-n, és kérlek most ne gyere a pénisznövelő merszedesz kabrijoléddal,mert sokuknak jóval több tejbeaprítanivalójuk van.

Te egyszerűen csak nem tudsz elegánsan elbukni, veszíteni, vagy megérteni(val'szeg az egód miatt) , hogy nem körülötted forog több száz játékos játéka,és másnak nagyobb befolyása van mint neked:)

Aki folyamatosan ezeket szajkózza , ezekkel "takaródzik" mint te,annak lehetnek gondjai "odakint".
 

DeletedUser

Vendég
Hát kedves Red!
Nem is mertem volna feltételezni, hogy egyből magadra veszed ezt.
Nem minden a pénz.
Ahogy a merci cupé sem és nem cabjijó...
Van más is, család barátnő, 2 barátnő, 3 barátnő és egy fiú stb.... :)
Tudom, hogy vannak jó menő vállalkozók és tudnék én is felsorolni egy párat.
Amíg ti az Isten játszottátok addig én Dublinban múlattam az időmet és le sem sz@rtam a KH-t....azt írod nem tudok veszíteni.....nézd meg ki az első jelenleg.....nem is nagyon kell veszítenem mert én vonzom a győzelmeket és a sikert. :D
Hát igen én is játszom az Istent és az a legszebb, hogy az új klánban nemsokára én leszek a No1. Nos rossz érzés, hogy az van elől mindig akit utál a fél világ és nem tehetsz semmit sem ez ellen. :)
Mivel én néha maradi vagyok ezért ahogy ígértem Kis Csillag szelleme is velünk marad örökké ha szeretnétek ha nem.....
Papolsz itt a megalkuvásról a csapatról s egyebekről de te még soha sem alkudtál meg felém és gondolom nem is fogsz.....én legalább megpróbáltam legalább 2x akkor ki is a csapat játékos kettőnk közül?
Az ésszerű játék és taktikai maszlagot meg....hát igen erről írtam a v14-en, sokan az anyjukat is eladnák a győzelemért csak, hogy könnyen nyerjenek és utána megmagyarázzák a dolgot mit miért kellett.
Azt írtad "Egy az egyben baromság amiket írsz. Hisz ez akkor igaz Süsü-re,Montipapa-ra,Frost-ra és mindenki másra aki felmutat bármi kiemelkedőt is itt KH-n" és honnan tudod hogy nem így van??
 

DeletedUser11266

Vendég
Magamra vettem?
Nekem címezted,mire számítottál?:)


Bármi párhuzamot vonni egy játék és a valós élet között...komolytalan,és rég lejárt lemez:)Kit érdekel mit csináltál, és hol csináltad?Ezer más miatt is meglehet elégedve egy ember az életével.
Remélem nem a tiéd az etalon!:)

"Hát igen én is játszom az Istent és az a legszebb, hogy az új klánban nemsokára én leszek a No1."

Akkor most neked szar az élet,a te definícód szerint?

De azért ne legyél te benne annyira biztos, hogy köztünk leszel egyáltalán:)
 

DeletedUser

Vendég
Hát sajna amióta tegnap rám írtak a "Melltartós Cég" miatt elég szar az életem. :)
De az vigasztal, hogy örömöt tudok itt szerezni sok "jó" barátnak... :D
 

DeletedUser11266

Vendég
Hát nekem azt szereztél ma.
Hallom,hogy óránként hasonulsz meg önmagaddal:)
 

DeletedUser11266

Vendég
:D

Nem semmi vagy te...:)
Bőven elég nekik az eddigi szereplésed, meg az itteni "élet-KH" okfejtéseid.
Nem kellek én ahhoz, hogy émelyegjenek tőled.
 

DeletedUser11708

Vendég
Üdvözlöm a V13 harcosait! Nem vagyok jelen a V13-on, sőt még másik tucat világon sem, egyetlen virtuális világom van, az a V7-es.
A V13-on nem kevés olyan harcos játszik, akikkel volt alkalmam találkozni a saját világomban. A világ iránti érdeklődésem innen ered.

Érdekes vita bontakozott itt ki most a Triumph megalakulása apropóján. A vita alapja az örök kérdés: Ki a jobb játékos?

Az egyéni vitéz, aki időt, energiát nem sajnálva remekbeszabott támadásokkal ziálja szét 1:1-ben aktuális ellenfelét fölhasználva az aktuális társak potenciálját, de a saját elveiből soha nem engedve értük.

Vagy pedig az, aki képes a társait, környezetét igazi csapattá formálni, és ezzel a csapatttal bármilyen feladatot képes megoldani. Úgy, hogy ő maga lehet nem is az első sorban harcol, de a társai pontosan tudják hol a helyük, és azt büszkén fogadják el.

Nehéz ez a kérdés 2 teljesen különböző szemléletet takar. Az egyik a klasszikus párbajhős, egy gladiátor, aki legtöbbször csak magára számíthat, és tartósan nem is számít másra. Ő az aki a nagy csatát megnyeri, majd legendává válva veszíti el a másikat. A másik pedig olyan mint egy bölcs vezér, aki szervezni és fanatizálni is tud, akiben társai kérdés nélkül is megbíznak. Mert tudják, hogy ők nem valaki más egyéni dicsőségének eszközei csupán, hanem a közös siker egyik pillére. Aki a csatákat sorban nyeri meg a népével. Mert ismeri az erejüket, azt használni tudja, és nem viszi őket a pusztulásba.

Az egyik a magányos hős. Váljon vezérré, vagy sem, valami személyes indíték vezérli. Legyen az hírnév, bosszú, vagy anyagi érdek.
A másik egy okos de határozott vezér. Aki bár vezér, egy a többi között. Aki látta a tegnapi Magyar-spanyol és a magyar-francia kézimeccset, az tudja mire gondolok.

Én azt gondolom az életben, mint ahogy a KH világain belül mindkettőnek helye van. A hősök nélkül unalmassá válna a játék, a bölcs vezérek nélkül pedig anarchiába fulladna. Amiből a hősök is csak egy módon tudnának kiemelkedni: Ha bölcs vezérként kezdenek el működni.

Azt gondolom a 2 szemléletnek bár merőben különbözik felesleges szapulni egymást. Az egyik a másik nélkül semmit nem érne.
Gyakorlatilag egymást határozzák meg.

A V13 nagy átalakulás után van. Számomra meglepő, hogy egy ekkora lépés ilyen hamar bekövetkezett. Nem tudom, nem látok bele, hogy mennyire vannak együtt a most fúzióra lépett klánok tagjai, vezetése egymással. Mekkora a bizalom, mennyire foghják tudni közössé és hatékonnyá tenni a módszereiket. Iszonyú sok minden van, szokások, segítségkérés, támadásszervezés, ami egy komoly közösség esetében kialakult metodika szerint működik. Jól méghozzá. Máshogy nem is lehet, ha komoly klánról beszélünk. És ez minden klánnál kicsit máshogy van technikailag. Egy a tagok által jól működőnek tartott rendszert egy másikra cserélni soha nem lehet zökkenőmentes. Kérdés mennyire tolerálják a váltást a mezei tagok. Mennyire lelkesíti (sokakat nyilván nagyon) és mennyire veszi el a lelkesedésüket más tagoknak ez. A következő 2 hónap belső foglalásai meg fogják ezt mutatni.

Az én világom a V7 - ahonnan a Mesehősök, a Start Zéta mostmár Triumph meghatározó emberei közül ismerek néhányat - már túl van a diplomáciai pezsgés korszakán. A 2 fő oldal: észak és dél kialakult. Sok kérdés már nincs.

Az írásom kezdetén tárgyalt 2 fő szemlélet nálunk is nagyon erősen csapott össze. Észak hős típusú, magát rettenthetetlen Willliam Wallace-nak tartó vezére szűk csapatával hatalmas propagandát indított a déli oldal csapatszemléletű vezetése ellen. Ugyanezeket az érveket vágva a déliek szemébe, mint azt máshol is teszik. A déliek meg válaszolnak erre. Vérmérsékletüktől függő stílusban és tartalommal. Én a magam részéről sajnálom ezt. Hiszen a jó játékhoz szükség van a kihívásokra. A déli csapatszellemnek szüksége van az északi hősökre ehhez, az északi terminátoroknak pedig szüksége van egy jól szervezett ellenfélre, hogy tudásuk legjobbját csillogtathassák.

Azt kéne megérteni, hogy méltó ellenfél nélkül nem lehet jót játszani. Én azt mondom Jobb tisztelni az ellenfelet, mint gyűlölni.

DE azért:

Hajrá ELME! :)

Szia Arkhi:), na de hosszu lett:D
Ma nagyon költöi voltál:))
 

DeletedUser

Vendég
Sziasztok!!

Mi lenne akkor ha csak játszanánk?
Próbáljátok meg elképzelni!!!!!!!!! Mert már csak ez marad nekünk lassan, miattatok meg főleg......(képzeletben)
Nem lennének nagy szavak, legjobb játékosok, istenek, félistenek ...stb
Kit érdekel ez amin itt TI civakodtok?

Engem nem, de mégis ezt kell olvasnom, ha akarom, ha nem.
Legyen már végre vége....
Lehet szépíteni, lehet letagadni, más és más indokokat és okokat keresni, bizonyítékokat mutatni-törölni-készíteni-kitalálni és még folytathatnánk........
De minek?????????????????

Titkos minden tiszteletem a tiéd /aki eredetileg volt és nem az aki csak szinten tartotta az elért sikereket/!
Red majd a következő világban/on megmutathatod neki vagy a KH-nak, hogy ezt te is simán megtudod csinálni!

Szájkarate helyett mindeki foglalkozhatan a saját életével és meghagyhatná nekünk [BLINK]halandóknak[/BLINK] azt az illúziót, hogy eltudunk ide menekülni a valódi problémáink elől csak egy kicsit.
Mert mi nem vagyunk sztárok, giga vállakozók, internet guruk, kockák, időmilliomosok
csak játékosok és bármilyen meglepő............. JÁTSZANI szeretnénk!


köszi

ui.:
Egy dolog szórakoztatna, ha Monti-val(és csapatával) akadnátok össze egy világon és ott csinálnátok ezt a műsort egymásnak - egymással!
 

DeletedUser11266

Vendég
Köszönjük a kioktatást!
Nekem semmit sem kell megmutatnom.
A TT fiókot FrostRaven tette azzá ami.Monti csapatával pedig már összeakadtam v9-en.Kéretik alaposabban tájékozódni!

Játszani a KH-n kell.

Ha ez a Topic nem tetszik neked,akkor ne olvasdd, ugyan is nem kötelező, és nem is "rybeck kívánalmai" a topic témája:)
 

DeletedUser

Vendég
Nem kell már sokáig várnod......... piros pacsit fogunk játszani. ;)
 

DeletedUser

Vendég
Van 100-as papírzsepim! Neked vettem. :) És balzsammal átitatott , hogy a csöpp orcádat ki ne dörzsölje. :)
Még jó hogy a külső az szabad terület és nem írnak ki szavazást , hogy írhatok e neked vagy sem. :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent