off Dark Lord és =Legenda= számára

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser

Vendég
Itt nyugodtan kiélhetitek magatokat, a többi topicot meg hagyjátok meg azoknak akik játszanak is a V13on mert senki sem kíváncsi rátok.
 

DeletedUser6772

Vendég
de nagy csend van majd egy hónapja ezen a fórumon,bezzeg a V7:D
nincs valami témátok?
VHL VHL-A VHL-K hm...?:D
 

DeletedUser11143

Vendég
Full gáz amit ott Ibrahim csinált, ez lett belőle ...
 

DeletedUser4544

Vendég
Szerintem meg ismét megmutatkozott miért buktatok meg V5ön. A stilusod miatt. Ibra alakított egy klánt, és ha kicsit is belegondolsz akárhogy szétakartad vagy nemakartad rombolni a Vhl-t, alakult egy hasonlóan erős Dotc.
A nyers modortalan, bunkó stilusod miatt az egész Vhl megutált téged. Zeta-nak egy jótanács a jővőre, ne adjanak neked rangot, mert ottis szétzüllesztesz.
Nemhiába maradtál V5ön is egyedül...PEdig ha belegondolsz igen nagy volt a Farkas család.....Mint harcos elismerlek, de ha megfogadsz tőlem egy jótanácsot, klánt soha többet ne akarj vezetni. Hasonlóak vagyunk, de azért a te stilusod még az enyémre is rátesz egy lapáttal :D
 

DeletedUser

Vendég
Ahogy a mi Ferink mondaná: a VHL el "barbizta" nem kicsit hanem nagyon. :)
De hát nézzük a jó dolgokat a rosszban:
- néhány klán kimutatta a foga fehérjét ( némelyik " halivudi" mosolyjal ) :)
- a politika változott egyeseknek előnyösen másoknak meg nem. ( na ez jó diplomatikusra sikeredett) :)
- és nemsokára mindenki megmutathatja milyen tökös a gáton. Itt megálnék egy pillanatra a tökösségnél. Egyenlőre számomra a töketlen INSO a tökös, kár, hogy nincs még vagy 4-5 top klán akik őket vernék. Érdekes a nagyok egyenlőre egymásnak vallanak szerelmet és a kommersz fogyasztható lassan lejárt szavatosságú klánokat fogyasztanak. Hát igen a név kötelez, és talán ez a világ sem lesz más mint a többi. Unalmas diplomácia még uncsibb játékmenet.......

De valamit azért megmutatott ez a világ:
-az álítólagos jók klánokat gyártanak és ha már nagy nyüggel jár és sok idővel, mindenkiből vezért, alvezért, tribunust meg a jó ég tudja mit nem csinálnak és hátradölve nézik milyen komoly dolgot teremtettek. Hát igen a név kötelez és mint mindig ezek a klánok mennek is a levesbe.....
 

DeletedUser

Vendég
A leves annal finomabb minnel tobbfajta zoldsegbol all.
De hus nelkul nem er sz...rt se.
 

DeletedUser

Vendég
A leves annal finomabb minnel tobbfajta zoldsegbol all.
De hus nelkul nem er sz...rt se.

Hát nem tudom nálatok , hogy van de nálunk nem a maradékból főznek levest és nem olyan húsból amin szinte hús sincs.
Bár a csontleves is tud finom lenni, de nekem nem a kedvencem. :)
 

DeletedUser6473

Vendég
de nagy csend van majd egy hónapja ezen a fórumon,bezzeg a V7:D
nincs valami témátok?
VHL VHL-A VHL-K hm...?:D

Jééé... te még felmersz jönni saját névvel ide külsőre? Azt hittem szégyenedben nem lapozgatod a Kh oldalait már többet. A nagy szónok a nagy keménylegény a nagy vezér elinalt a V7-ről mint egy kutya aki behúzza fülét farkát... Itt is
- osztod az észt valamelyik klánban a fiókátadásról?
- Hogy ha valaki elmegy akkor ugyan adja már át a faluit szabályos keretek között, hogy ne szívassa társait?
- Ne hagyja őket a szarban hisz számítanak rá?
- Ne meneküljön ha közeleg az ellenség mert ciki lenne velük is MNT-zni?
- ne kamukázzon hogy nem ér rá ha csak támadni nem mer?
- Ne kamukázzon a sereglétszámáról amikor a közelében sincs az általa elmondottaknak?

Hát joci...én elsüllyednék szégyenemben ha ezek közül csak egyet is rám lehetne ragasztani... ugye te mindben magadra ismersz? :eek:

Atáym... komolyan azt hittem te már végleg lehúztad a rolót.. de hát ebből látszik sok réteg van a képeden..sajnálom a jelenlegi klántársaid akiket be tudsz etetni a nagy dumáddal amely mögött (bár még nem tudják) de semmi tartalom nincs. Leszerepeltél nagyon V7-en..kijelenthetem a V7 szégyenfoltja lettél.
 

DeletedUser4544

Vendég
Ha mindenki olyan profi lenne mint te, akkor nem lenne értelme khzni, mert sose tudnánk foglalni Lol.
Szégyenfoltról jut eszembe, nem te nyitottad azt a Elme ellenes liga vagy mien topicot? Nah az a szánalmas, elejét olvastam csak el, de azért megmosolyogtattál :)
 

DeletedUser6473

Vendég
Ha nem tudod mi a különbség a szezon és a fazon között akkor ne szólalj meg ;) Továbbá a szánalom meg a szégyen is két külön dolog...

Mellesleg egyszer sem mondtam profi vagyok, csak annyit hogy nem vagyok gyáva nyuszika aki elmenekült anno Teuton háború elől is és most Elme háború elől is, de mindezt úgy hogy közben verte a mellét mennyire tele van nuke-al és mennyire szétcsap mindenkit stb stb bla bla bla...

Valamint az írásom nem neked címeztem hanem jocinak... Tudod van egy olyan illemszabály hogy ha nem tartozik rád valami nem pofázol bele :cool: röviden tömören :rolleyes: Tartsd be ezt ha kérhetem :eek:
 

DeletedUser12593

Vendég
Szerintem semmi baj nincsen Jocival.
Én is játszom v7en és egyáltalán nem tartom a v7 szégyenfoltjának!

Szégyen és szánalom között tényleg nagy a különbség. Szánalmas az amit lejárató hadjáratot indítottál az Elme ellen. Szégyen pedig, hogy semmit nem értél el vele pedig sok követ megmozgattál érte. Ez nem személyed ellen van csak próbáltam illusztrálni a szerinted is nagy különbségeket. :)

Külső fórumon szabadon oszthatom a nem létező eszemet mind addig amíg a support meg nem tiltja. Még mielőtt megszólnál, hogy nincs közöm hozzá :))
És nem mellesleg Joci védelmében írtam..
 

DeletedUser6473

Vendég
Várjatok egy picikét... előbb reagáljon már az illetékes utánna okoskodjatok :) Tulajdonképpen eléggé elkanyarodtunk a témától és rám összpontsítotok, pedig csak megcáfolni kellene amiket írtam.. de hát nem lehet mert tények.

nos.. Alt ... lejárató hadjárat? Miben nyilvánult meg? Kérlek fejtsd ki a V7 Elme topic-ban mert doavaló téma és majd ott reagálok. Nem ért el semmit? Hm.. vége a háborúnak vagy miről maradtam le? jah, hogy nincs?? akkor ne tegyél ilyen kijelentéseket :eek: De ha tezsel ezt is V7 topicban tedd ahol a helye.

Joci meg nagy fiú már.. legalábbis ezt hangoztatta mindig, hogy kemény ember, úgyhogy meg tudja ő magát védeni ha nem érzi úgy jogos a beírásom.
Én pedig azért ide írtam (bár V7-et érinti), mert itt nyilvánult meg ő is.
 

DeletedUser

Vendég
A jo levesek receptje nem titok,az mar annal nagyobb gond ha a hozzavalok nincsenek meg.
Azzal fozzunk amink van.
Egyebbkent Thomaxx,en nem latom hol irtam azt, hogy maradekbol fozzunk barmit is.
Ennyit a grasztronomiarol.
Cactusland.
Fuggetlenul a kettonk viszonyarol,en mindig nagyra tartottalak,mind jatektudas,mint klanvezerseg szempontjabol.
Ne jaratsd le magad ilyen kicsinyessegekkel.
Joci,ha ennyire negativ figura akkor orulj neki ha eltunt a kornyezetedbol.
Sot.
Eltunt a Mesehosok klan is.En is,sok mesehossel egyetemben.
Neked ha megfelel,akkor elmenekultunk,vagy fogalmazd meg ahogy akarod.
Gyavak vagyunk,semmirekellok.
Tegyel hozza meg amit akarsz,azt is felvallaljuk,lelked nyugalmaban.
 

DeletedUser6473

Vendég
Süsü!

Hidd el letojom hogy elment joci. Amíg itt volt se csinált jóformán semmit úgyhogy a hiányát nem érzi a környéken senki. Maga a tény hidegen hagy. Az bosszant csak igazán, hogy szónokolt itt arról hogy hogyan is lépjen le valaki ha lelép és ő totál szembement e felfogással. Szóval kicsit ellentmondásos a dolog. Nem kívántam vele hetekig foglalkozni, csupán jelzésértékkel írtam hogy ugyan gondolkodjon már el cseppet, mert tudom úgyis olvassa. Valamint gondolkodjanak mág el a klántársai is hogy mit hisznek el neki meg mit nem. Kibaszott azokkal akik mentek vele egy klánba és szó nélkül hagyta ott őket... nah ez a szégyen szerintem. De hát ha ő ilyen akkor nem szóltam.. csak akkor ne mást mutasson magáról kifelé...
 

DeletedUser

Vendég
Ok,bizonyara reagal majd ,ha akar.
Latom elore,lesz egy vita ahol ugy se lesz igaza senkinek.
Csak haragosokat szereztek egymasnak.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent