Fórum Klanhaboru

Vissza   Fórum Klanhaboru > Világok > Világ 1

Válaszol

Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Cannibale
Junior Member

Régi #1   2010-07-30, 17:22   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Üdvözlök minden kedves érdeklődőt aki idetéved.

Kedves barátommal úgy gondoltuk, teret és lehetőséget adnánk minden játékosnak,klánnak,csoportnak, hogy komolyabb szervezés nélkül találkozhassatok/nak egymással.
Egy Klánháború klub létrehozását tervezzük egyszerre megközelítőleg 30-40 főig ,a hely adottságai ugyanis ennyit tesznek kényelmesen lehetővé.Természetesen klántól,nemtől függetlenül azonban 18 éves kortól!
Szeretnénk felmérni,hogy mennyire lenne erre igény és milyen elvárásokat támasztanátok egy ilyen jellegű klub helységgel szemben.
Ezt a kissé arctalan internetes világot szeretnénk igazi játékélménnyel megtölteni,hogy akik komolyan gondolják a játékot azok szemtől szembe is megismerhessék barátaikat vagy akár ellenfeleiket.
Természetesen ehhez megfelelő játékintelligencia szükséges.Én szívesen megismerkedem bárkivel és egy pohár üdítő,kapucsínó,sör mellett nemcsak a játékról lehet beszélgetni de természetesen ez az elsődleges szempont.A helységben alap követelményként szerepel a wifi így egy internetkávézó helyett azért az időért akár egy szendvics is dukál.
Távlati célok között szerepelne a klánok vezetőinek és a játékot felügyelő "support" csoport tagjainak összekovácsolása, hogy valóban a tiszta játék legyen a cél és két év távlatában előre haladjanak a játékkal kapcsolatos szabályozások, fejlesztések ne egy káoszrendszer uralkodjon.Vannak akik így is remek viszonyt ápolnak egy-egy "supportossal" de véleményünk szerint ez egyeseknek jogosulatlan előnyt is jelenthet.
Adjunk esélyt a korrekt játékra mindenkinek!

A klub lényege egy viszonylag zárt közösség létrehozása de nem csak a W1 játékosai számára hanem akik bármely világon játszanak azoknak ott a helyük.
Célunk, hogy nyugodtan és furcsálló tekintetektől mentesen,kötetlenül lehessen beszélgetni.
Ezt meg lehet fejelni klubkártyával és hozzá tartozó egyéb kedvezményekkel.Minden észrevételt,kritikát megköszönünk amit a témával kapcsolatban kifejtetek.
Szeretném hangsúlyozni, hogy semmilyen játékbeli ellenségeskedést nem célunk az életbe áthelyezni de mindenkinek jobb megbeszélni a dolgokat mint sem idegesen,feltúrázva kikapcsolni a gépet és még 30 percet azon pörögni ,hogy az a *******
Pár ember biztosan ismeri ezt az érzést.

Kérlek titeket segítsétek a munkánkat, a klub mindenképpen megalakul de szeretnénk ha mindenki megelégedésére szolgálna.

Köszönettel minden hozzászóló felé:

Cannibale
Cannibale nem elérhető  
Giga 001
Senior Member

Régi #2   2010-07-30, 19:58   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
hol lesz a kocsma
Giga 001 nem elérhető  
Cannibale
Junior Member

Régi #3   2010-08-02, 00:57   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Köszönjük az építő jellegű hozzászólást, jó sokat gondolkodhattál rajta.Végigolvastam mégegyszer, hátha rosszul emlékeztem,de nem.
Semilyen kocsmáról nincs benne szó ,bár elképzelhető ,hogy pár embernek bőven kielégítené az igényét egy 90 ft -os fröccs vagy egy 200ft -os feles.
Valamit rosszul értelmezhettél szerintem.
Cannibale nem elérhető  
szolocso
Moderátor

szolocso logója

Hely: Magyarország
  Régi #4   2010-08-02, 10:48   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Érdekes! Tökéletesen megfelel a klántársak személyes barátkozására is, de szerintem senki sem szeretné, ha a játékbeli konfliktusból szemlélyes ellentét alakulna ki... És szerintem is odaírhattad volna, hogy helyileg hol van ez.

Én vagyok a bannkirály!
És sokmindent szeretek!
Sok kép származik Tőlem!

Hallgasd a rádióm!
szolocso nem elérhető  
PaPaXXX
Member

Régi #5   2010-08-18, 00:16   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Jó ötletnek tartom.

Talán reklámozhatnád is ezen az oldalon a helyet (gondolom nem olcsó, de egy ilyen helyet létrehozni és üzemeltetni sem).
Ha ezt nem tudod megoldani, mindenképpen valahogy a többi világban is (itt a külsőn gondolom) jelezned kellene ezt az elképzelésedet, mert nem mindenki olvassa a V1-es fórumot. Én is véletlenül keveredtem ide.

Talán a support se lenne ellene, ha közölnéd esetleg a címet, mikor nyitjátok meg és a nyitva tartás idejét.
DE mindenképpen vedd fel a support-al a kapcsolatot ez ügyben.

Azért javaslom, hogy ne csak erre alapozd azért ezt a helyet.
Nyugodtan célba vehetnéd a többi internetes játékot is (travian, grepoli, metin2 stb - igaz én egyikel se játszottam, de biztos ott is lenne erre igény).

A lényeg mindenképpen több reklám felületet kell keresned, és amondó vagyok, hogyha jó helyet csinálsz nem csak internetes arcok, hanem egyszerű "hétköznapi" emberek is befognak oda tévedni (főleg, hogy nem olyan kicsi lesz ez a hely ]30-40 fő]).

Remélem tudtam valamit segíteni, hogy sikeresebbé tehesd az üzleted.

Egy számomra kedves szám:
http://www.youtube.com/watch?v=T7cJ3KjYIaU

Ez kicsit megfogott...:
http://www.youtube.com/watch?v=xuvS92wUcqg
PaPaXXX nem elérhető  
Maala
Member

Maala logója

Régi #6   2010-08-18, 00:21   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Olyan. Üzletet. Ami. Nem. Hoz. Profitot. Haza. Az. Innogames. Sosem. Fog. Támogatni.
Maala nem elérhető  
szolocso
Moderátor

szolocso logója

Hely: Magyarország
  Régi #7   2010-08-18, 00:26   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Ebben van valami, de PaPaXXX csak az engedélykérésről beszélt...

Én vagyok a bannkirály!
És sokmindent szeretek!
Sok kép származik Tőlem!

Hallgasd a rádióm!
szolocso nem elérhető  
PaPaXXX
Member

Régi #8   2010-08-18, 01:27   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Idézet:
Maala eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Olyan. Üzletet. Ami. Nem. Hoz. Profitot. Haza. Az. Innogames. Sosem. Fog. Támogatni.
Ha megfizeti a reklámot, akkor miért nem?

Ez kicsit megfogott...:
PaPaXXX nem elérhető  
PaPaXXX
Member

Régi #9   2010-08-18, 01:30   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Amellett meg hoz pénzt a konyhára, csak nem közvetlenül...
Ha valóban létrejön az, amiért csinálja ezt a helyet, akkor akik itt fognak találkozni, azok között nagyobb lesz a kötődés, így nehezebben hagyják abba a játékot, és a PF-et tovább fogják fizetni, mint más esetben. És ez vélelmezhető, és nem csak feltételezhető, ugyanis minél szorosabb valamivel a kapcsolatom, annál nehezebb ott hagyom.

Ez kicsit megfogott...:
PaPaXXX nem elérhető  
Válaszol

Téma eszközök Keresés ebben a témában
Keresés ebben a témában:

Részletes keresés
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai