kaland az emberséges magatartásával érte el azt amit elért.
Hiába voltak ellenségek ,hiába voltak háborúk ,Ő mindig az embert tisztelte az acc. mögött.
Emlékszem amikor mindenkit kijavított amikor azt mondta : "Ellenfelek vagyunk , nem ellenségek"
Azt a sok rizsát,meg amit összehordtok,tudjátok az a legröhejesebb az egészben hogy lövésetek sincs mi is történt kaland-nál !
kaland-nak nem volt ideje már vinni azt a 6 Milliós accot ,így olyan játékosokat keresett akik el tudták volna helyette vinni.
Előszőr engem.
Csakhogy kaland átadta a jelszavát ,amivel úgy léptem be ,hogy a gépemről bejelöltem a Dark Lordot helyettesnek .
Ezt amikor valszeg a POA-ból megtudták hogy én vagyok az acc. mögött és feljelentettek látta Sytex és kibannolt engem végleg,de kaland meg fellebezett és Őt visszaengedték.
Utána megint valaki más vitte ,és ekkor végleg ment Ő is a lecsóba.
Hogy lássátok az igazságot
vmickey a Skullsból azért regisztrált ki a játékból ,a 3,5 Millás accjával , amikor kalandra írt és azt válaszoltam neki hogy "kaland már nincs itt".
Ennyit kalandról .
Az emberséges emberről
Idézet:
rafcsy eredeti hozzászólása
Előfordulhat, hogy a support igazságtalanul zár ki tagokat de szerintem ez akkor sem egy klánnak tudható be, és attól hogy 1-2 ember kiesik a játékból egy igazán jó klán életben, marad de, tudom hogy nekem úgysem ad senki sem igazat
Szerencsétek hogy későn kezdtem ezt a játékot, különben már rendet tettem volna a V1-en 
|
Sajnos egyet kell értenem