Fórum Klanhaboru

Vissza   Fórum Klanhaboru > Világok > Világ 1 klánjai

Válaszol

Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Giga 001
Senior Member

Régi #21   2010-07-05, 17:21   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
ugyebár kalandot nem is az eredeti tulaj vitte..... De te ezt tudod nagyon jól,bár azt láthattad,hogy konkrétan nem írtam klánt se klánokat,hogy ők bizony tuti support támogatottak
Giga 001 nem elérhető  
Patrik-Szabina
Senior Member

Patrik-Szabina logója

Régi #22   2010-07-05, 17:25   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Tudom jól....de hogy ha a Skulls-ra nem vonatkoznak a szabályok akkor Őt sem zárták volna....szóval abszurdum ez a support klánja dolog...

Ilyen nincs,hogy support klánja.....nem létezik...
Patrik-Szabina nem elérhető  
guszti
Junior Member

guszti logója

Régi #23   2010-07-05, 18:38   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Support klánja jól hangzik

Amikor kalandot kizárták másik 3-4ember is repült és köztük volt a 2 akkori vezér is tehát ugyan az a képlet volt mint a poánál...
A különbség hogy 200ember nem fog együtt maradni és együtt tervezni hiszen nem is ismerik egymást viszont 40-50embernél már más a helyzet...
Lehet ragozni de a Skulls jóval több és nagyobb pofont kapott a suppi-tól mint akár melyik klán, a poa az elsőnél széthullott...

Ami a vicc hogy cactus kivételével mindenkit visszaengedtek talán még minit nem de ebben nem vagyok biztos tehát 1ember lett bannolva mégis lett egy rakatnyi barbár...
Hogy is van ez?
Azon sem lepődnék meg ha a többi barbis acc is cactuson volt és ezért hullottak szét...
guszti nem elérhető  
Patrik-Szabina
Senior Member

Patrik-Szabina logója

Régi #24   2010-07-05, 18:54   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Na igen,de az nem baj ha a saját vezéred multizik csak az ha a másé....

Nincs olyan ember a KH-n akinél ne találna a support valamilyen "szabálysértést"...még akkor is ha nincs semmilyen sara....
Kaland esetében a fiók átvevés szúrta a szemét valakinek....de nem is ez a lényeg,az a lényeg,hogy a sárdobáláshoz nagyon ért minden klán minden tagja....eddig nem nagyon volt kire kenni a dolgokat,de most megint előjön a Skulls....

Idézet:
guszti eredeti hozzászólása
A különbség hogy 200ember nem fog együtt maradni és együtt tervezni hiszen nem is ismerik egymást viszont 40-50embernél már más a helyzet...
Ide jön az,hogy a kevesebb néha több...
Giga 001
Senior Member

Régi #25   2010-07-05, 19:23   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
ugyebár kaland acc-nál nagyon széles volt a spektrum az imádók között.skulls ellenesek-simpla kaland ellenesek-a new tulaj is nagyon sok szimpatizánst szerzett és még direkt fel is fedte,hogy kihez került a fiók.
igen 40jó játékos sokra viheti,de van 1korlát a számukra bár a játékoskeretet lehet bővíteni a terjeszkedés következményeképp.hisz minden kontin vannak jók és a 40-nek nem az a célja,hogy csak a saját nemesei által kebelezzák be a világot,mert eleve lehetetlen.
Giga 001 nem elérhető  
Dark Lord I
Senior Member

Dark Lord I logója

Hely: a WikinG csak a v7-en van !
  Régi #26   2010-07-06, 06:02   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
kaland az emberséges magatartásával érte el azt amit elért.
Hiába voltak ellenségek ,hiába voltak háborúk ,Ő mindig az embert tisztelte az acc. mögött.
Emlékszem amikor mindenkit kijavított amikor azt mondta : "Ellenfelek vagyunk , nem ellenségek"
Azt a sok rizsát,meg amit összehordtok,tudjátok az a legröhejesebb az egészben hogy lövésetek sincs mi is történt kaland-nál !

kaland-nak nem volt ideje már vinni azt a 6 Milliós accot ,így olyan játékosokat keresett akik el tudták volna helyette vinni.
Előszőr engem.
Csakhogy kaland átadta a jelszavát ,amivel úgy léptem be ,hogy a gépemről bejelöltem a Dark Lordot helyettesnek .
Ezt amikor valszeg a POA-ból megtudták hogy én vagyok az acc. mögött és feljelentettek látta Sytex és kibannolt engem végleg,de kaland meg fellebezett és Őt visszaengedték.
Utána megint valaki más vitte ,és ekkor végleg ment Ő is a lecsóba.

Hogy lássátok az igazságot vmickey a Skullsból azért regisztrált ki a játékból ,a 3,5 Millás accjával , amikor kalandra írt és azt válaszoltam neki hogy "kaland már nincs itt".

Ennyit kalandról .
Az emberséges emberről

Idézet:
rafcsy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Előfordulhat, hogy a support igazságtalanul zár ki tagokat de szerintem ez akkor sem egy klánnak tudható be, és attól hogy 1-2 ember kiesik a játékból egy igazán jó klán életben, marad de, tudom hogy nekem úgysem ad senki sem igazat

Szerencsétek hogy későn kezdtem ezt a játékot, különben már rendet tettem volna a V1-en
Sajnos egyet kell értenem

Utoljára módosítva: Dark Lord I által : 2010-07-06 06:11
Dark Lord I nem elérhető  
observer
Junior Member

Régi #27   2010-07-06, 21:36   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
nem tudom Dark lord honann veszed ezt, hogy vmickey ezért lépett ki, mert semmi köze nem volt ehhez. Teljesen más okai voltak annak.
observer nem elérhető  
Dark Lord I
Senior Member

Dark Lord I logója

Régi #28   2010-07-24, 13:15   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
onnan veszem ,hogy éppen ott voltam mikor történt

úgyhogy a mellé hablatyolást köszike,de inkább másnak
Dark Lord I nem elérhető  
Patrik-Szabina
Senior Member

Patrik-Szabina logója

Régi #29   2010-08-27, 14:48   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
Gyerekek

Frakkica nagymesterrel mi lett V1-en?!
Eltűnt mint a kámfor,csak nem a macskák voltak túlerőben a Knight-ban és nem bírta tovább szegény?!

Csak nem törölt?!

Le merem fogadni,hogy a Knight-osok fogadtak Neki egy nyelvtanárt és idegösszeomlást kapott,na meg persze túlterhelte a felfogó
képességét
Dark Lord I
Senior Member

Dark Lord I logója

Régi #30   2010-08-27, 20:27   Ugrás a tetejére Válaszol idézettel
ejj csúnya vagy ,ez megint személyeskedés
Dark Lord I nem elérhető  
Válaszol

Téma eszközök Keresés ebben a témában
Keresés ebben a témában: